TFF 3.Lig 4.Grup 17’inci hafta mücadelesinde deplasmanda Buca 1928 Spor takımına konuk olan Diyarbekirspor, karşılaşmanın ikinci devresinde karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kaldı.

Ligin belki de sonucu en çok merak edilen karşılaşmaların başında geliyordu. İki takımda liderlik için mücadeleye başladı. Gergin ve mücadele gücü bir ilk devre oldu. Her iki takımda dengeli oynadı. Devre golsüz tamamlandı.

Maçın ikinci devresinde her iki takım riskler almaya başladı. Ev sahibi Buca 1928 Spor aradığı golü 59.dakikada tecrübeli oyuncusu Tunç Murat Behram ile bulup 1-0 öne geçmeyi başardı. Gole konuk takımdan cevap gecikmedi. Karşılaşmanın 70.dakikasında duran topta Mustafa Emre Can’ın golü maçta eşitliği sağladı. Maçta durum 1-1 oldu. Maçın geride kalan süresinde her iki takımın da atakları gerçekleşti istenen ikinci gol bir türlü gelmeyince her iki takım sahadan dostça 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Diyarbekirspor, haftayı 18 puanla 2.sırada 37 puanla lider Buca 1928 Spor ile aynı puanla, averaj farkıyla bir sırada geride tamamladı. 18.hafta karşılaşmasında sahasında 1877 Alemdağ takımıyla Diyarbekir Yeni Stadyumunda 11 Şubat Perşembe günü saat 13.00’da karşılaşacak.

Kaynak: SPOR72