TFF 2.Lig Beyaz Grup’taki 22.Hafta mücadelesinde Amedspor, deplasmanda konuk olduğu Şanlıurfaspor’a 2-1 mağlup oldu.

Maça etkili başlayan ev sahibi takım Şanlıurfaspor, maçın 18.dakikasında penaltı kazandı. Penaltı atışının başına geçen tecrübeli isim Fevzi Özkan, takımını 1-0 öne geçirdi. İlk devre orta saha mücadelesi şeklinde tek golle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci devresi konuk takım Amedspor’un, etkili oyunu ve baskısıyla başladı. Karşılaşmanın 58.dakikasında tecrübeli oyuncusu Halil İbrahim Sönmez ile maçta skoru eşitledi 1-1! Şanlıurfaspor takımı golden sonra kazanma adına riskler ve değişiklikler yaptı. Daha çok kanatlardan etkili ataklarla pozisyonlara girmeye çalıştı. Amedspor takım savunmasında zaman zaman hatalarla karşılaşınca, ev sahibi ekip karşılaşmanın 90+3.dakikasında forvet oyuncusu Gökdeniz Varol ile 2-1 öne geçmeyi başardı. Bu gol aynı zamanda maçında sonucu oldu. Şanlıurfaspor, sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

Amedspor, puanını 32’de kalırken, ligde ise 9.sıraya kadar geriledi. 23.hafta karşılamasında Diyarbakır Yeni Stadyumunda, 14 Şubat pazar günü saat 13.00’da Uşakspor’u ağırlayacak.

Şanlıurfaspor, puanını 11’e yükseltti. Ligde son sırada bulunan yeşil sarılılar, 23.hafta karşılaşmasında 12 Şubat Stadyumunda, 14 Şubat pazar günü saat 13.00’da Kahramanmaraşspor’a konuk olacak.