TFF 3.Lig 4.Grup'taki 20'nci hafta karşılaşmasında Siirt İl Özel İdaresi, kendi evinde Bursa Yıldırımspor’a  iki farkla mağlup oldu.

Siirt Atatürk Stadyumunda, oynanan müsabakada Evsahibi takım Siirtspor, Bursa Yıldırımspor’a 2-0 yenildi. Maçın golleri 28, dakikada Fehmi Güneş ve 66, dakikada Tuğkan Kamışoğlu kaydetti.

Bu sonuçla Siirt İÖİ,  22 puanda kaldı. Ligdeki sıralamada 13.sırada yer aldı. 21.hafta maçında 17 Şubat çarşamba günü saat 13.00’da Alanya kestelspor İle deplasmanda karşılaşacak

Maça her iki takım dengeli bir oyunla başladı. Karşılaşmanın 28.dakikasında gelişen bir pozisyonda düzgün vuruşla genç oyuncu Furkan Fehmi Güneş ile konuk ekip 1-0 öne geçmeyi başardı. Bir türlü istediği oyunu ortaya koyamayan ev sahibi Siirt İl Özel İdaresi, zaman zaman rakibe açıklar ve pozisyonlar verdi. Ev sahibi Siirt İl Özel İdaresi, devreyi 1-0 geride tamamladı.Karşılaşmanın ikinci devresinde maça etkili ve hızlı başlayan konuk ekip Bursa Yıldırımspor’du. Baskılı görünen Siirt takımı, aradığı fırsatları değerlendirmekte zorlandı. Uyumsuz ve kopuk bir futbol ortaya koyan ev sahibi takım, yapılan değişikliklerle birtakım riskler almaya çalıştı. Maçın 66.dakikasında kontratak ile savunmanın arkasına atılan uzun bir topla kaleciyle karşı karşıya kalan Tuğkan Kamışoğlu farkı 2’ye çıkardı. Konuk ekip 2-0 öne geçti. Maçın geride kalan son bölümünde skoru korumayı başaran Bursa Yıldırımspor takımı, gelen karşı atakları uzaklaştırarak 2-0’lık net sonuçla sahadan galip ayrıldı.Siirt İÖİ, puanı 22’de kalırken, oynadığı son dört karşılaşmada 2 puan toplayan takım, galibiyete hasret kaldı. Ligde 13.sıraya gerileyen Siirt İl Özel İdaresi, 21.hafta maçında 17 Şubat çarşamba günü saat 13.00’da deplasmanda Milli Egemenlik Stadyumunda, Alanya Kestel’in konuğu olacak.

Spor72