TFF 3.Lig 2.Grup 20.nci hafta müsabakasında sahasında konuk ettiği İskenderun FK’yi ilk devre attığı tek golle 1-0 yenmeyi başardı.

Maça etkili başlayan taraf ev sahibi Ağrı 1970 Spor oldu. Takım halinde ayağa iyi paslarla ve hızlı bir şekilde rakip kaleye yüklenen ev sahibi ekip maçın 16.dakikasında penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Can Morgül, takımını 1-0 geçirdi. Devre boyunca rakibe ciddi fırsat vermedi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci devresinde konuk takım değişikliklerle maça başladı. Her iki takımın orta saha mücadelesi şeklinde oyunda gelgitler yaşandı. Daha çok yan paslarla her iki takım birbirini yoklarken, zaman zaman maçta sertlikler yaşandı. Maçın son bölümlerinde savunma ve skoru koruma amaçlı başarılı hamleler yapan Ağrı takımı karşılaşmalı istediği gibi 1-0 galip bitirmeyi başardı.

Ağrı 1970 Spor, ligde puanını 22’ye çıkartırken, sıralamada bir basamak yukarıya çıkarak, 12.sıraya yükseldi. 21.hafta maçında 17 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’da deplasmanda Kütahya Dumlupınar Stadyumunda Küahyaspor’a konuk olacak.