TFF 3.Lig 3.Grup 20’nci hafta müsabakasında Batman Petrolspor, sahasında konuk ettiği güçlü İstanbul ekibi Esenler Erok ile 0-0 berabere kaldı.

Oyuna her iki takım dengeli bir futbolla başladı. İlk devrede her iki takım daha çok ayağa paslarla gol ararken istediği ve aradıkları pozisyonları bulmakta oldukça zorlandı. İlk devre bir yan top pozisyonunda kafa vuruşuyla gole yakın olan konuk takımdı. Devre 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

İkinci devreye baskılı ve istekli başlayan konuk takım Esenler Erok takımıydı. Geride beklemeye geçen Petrolspor’da yapılan hamleler bir türlü maçın seyrini değiştiremedi. Karşı kaleye gitmekte oldukça zorlanan ev sahibi Petrolspor, rakibe zaman zaman açıklar vermeye başladı. Rakip takımın aradığı golü bulamaması ve yorulmasının ardından son çeyrek bölümde sağlı-sollu birkaç pozisyona giren Batman Petrolspor, rakibine diş geçiremedi. Karşılaşma başladığı gibi 0-0’lık golsüz beraberlikle sona erdi.

Batman Petrolspor, ligde puanını 19’e çıkarırken, ligdeki sıralaması değişmedi. 21.hafta maçını 17 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’da Gölcük Şehir Stadyumunda Gölcükspor takımı ile karşılaşacak.