TFF 3.Lig 3.Grup 20.nci hafta müsabakasında Cizrespor, deplasmanda konuk olduğu Arhavispor’a 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Arhavispor takımıydı. Karşılaşmanın hemen başlarında sağ kanattan gelişen bir atakta gelişen atakta Emrecan Yıldızhan’ın ortasında kafa topuna iyi yükselen Emrah Çırak, takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra silkelenmeye çalışan konuk takım Cizrespor, maça ortak olmaya başladı. Devrenin uzatma dakikasında 45+2’de Arhavispor’lu Hüseyin Terzi’nin savunmanın arasına attığı ara pasıyla buluşan Berat Vardal kaleciyle karşı karşıya geldi ve golünü attı. Devre ev sahibinin 2-0’lık üstünlüğüyle bitti.

İkinci devreye iki değişiklik ve farklı taktikle başlayan konuk takım Cizrespor maça iyi başlayan taraftı. 2-0’ın avantajıyla daha çok savunma ve skoru koruma anlayışını benimseyen Arhavispor doldur-boşalt ve şişirme toplarla oyunu sürdürmeye çalıştı. Cizrespor maçın 59.dakikasında Emre İşçiler’in golüyle farkı 1’e düşürmeye başardı. Cizrespor karşılaşmanın son bölümlerinde takım halinde beraberlik golü için karşı kaleye gönderdiği toplarda bir türlü savunmayı aşmayı başaramayınca, kritik karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Cizrespor, ligde 13 puanla son sıraya geriledi. 21.hafta maçında 17 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’da Cizre İlçe Stadyumunda Samsun ekibi Çarşambaspor’u konuk edecek.