TFF 3.Lig 2.Grup 20'nci hafta mücadelesinde Mardin Fosfatspor, deplasmanda konuk olduğu Çengelköyspor’a 3-0 mağlup oldu.

Maça her iki takım düşük bir tempo ve oyunla başladı. Ayağa ve araya paslarla gol aramaya çalışan ev sahibi Çengelköyspor, rakibine göre ilk yarı daha baskın ve etkili bir oyun sergiledi. Devrede gol sesi çıkmayınca karşılaşma 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci devresinde de maça etkili ve hızlı başlayan yine ev sahibi Çengelköyspor oldu. Mardin Fosfatspor, sahada istediği futbolu bir türlü ortaya koyamadı. Bireysel hataların çok olduğu maçta ev sahibi takım 60.dakikada golcüsü Ali Özgür Basa ile 1-0 öne geçti. Golün hemen ardından iki değişiklik birden yapan konuk Mardin Fosfat, oyuna bir türlü ortak olamadı. Bu kez 76.dakikada genç orta saha oyuncusu Alperen Keleş sahneye çıktı ve takımını 2-0 öne geçirdi. Golden sonra boş alan bulan ev sahibi rahat bir oyunla maçı domine etti. Kötü bir performans ortaya koyan Mardin’in ileride bir türlü istediği gol gelmedi. Karşılamanın 87.dakikasında ev sahibinden Safa Çağlar gördüğü ikinci sarıdan ihraç oldu. Uzatma dakikasında 90+3’te sahneye tekrar çıkan tecrübeli isim Ali Özgür Basa, kendisinin iki, takımının 3.golünü kaydetti. Golün hemen bir dakika sonrasında Çengelköyspor’lu Tunahan Dikişçi’nin sert müdahelesi sonucu maçın hakemi oyuncuyu direk kırmızı kart İle ihraç etti. Karşılaşmayı 9 kişi tamamlayan ev sahibi Maçı 3-0 kazanmayı bildi.

Mardin Fosfatspor, puanı 24’de kalırken, haftayı 8.sırada tamamladı. 21.hafta maçını 17 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’da 21 Kasım Şehir Stadyumunda ligin güçlü takımlarından Nazilli Belediyespor’u konuk edecek.