3. Lig 3. Grup 19. haftasında konuk ettiği Esenler Erok ile 0-0 berabere kalan Batman Petrolspor bu sezon eşitlikle tamamladığı müsabaka sayısını 7’ye yükseltti.

Sezonun ikinci yarısına yeni teknik direktör Bülent Demirkanlı ile ilk maçında sahasında Erbaasporla 0-0 berabere kalan Batman temsilcisi ardından Isparta 32 spor'a 2-0 mağlup oldu. Sahasındaki ikinci maçına çıkan Demirkanlı aynı skorla sahadan ayrıldı.

Lige iyi başlayan ancak daha sonra üst üste puan kayıpları yaşayan Batman temsilcisi, yaklaşık 3,5 ay gibi bir süredir galibiyete hasret. 3. Lig 3. grupta mücadele eden B. Petrolspor, en son galibiyetini ligin 6’inci haftasında evinde Yalovaspor karşısında 1-0’la aldı. Bu haftadan sonra oynadığı 13 maçın 7'sinde eşitlikle ayrılan kırmızı-beyazlılar adeta beraberliğe abone oldu.

GOL ATMAYI UNUTTULAR!

Kırmızı-beyazlı, çıktığı 19 müsabakada 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyet alırken, topladığı 19 puanla 13’üncü sırada düşme potasına yaklaştı. Rakip filelere 11 gol atan kırmızı-beyazlılar, kalesinde ise 20 gol gördü. Oynadığı son 9 maçta sadece 1 gol atan Batman temsilcisi adeta gol atmayı unuttu.

GÖLCÜK’TE PUAN ARAYACAK

3. Lig 3. grup küme düşme potasında uzaklaşmak için kritik maçlardan birine çıkacak olan kırmızı-beyazlılar ligin 20. haftasında 22 puanla 11. sırada yer alan Gölcükspor ile karşılaşacak. Gölcük şehir stadyumunda 17 Şubat Çarşamba günü oynanacak maç saat 13:00'te başlayacak.

Haber : Alaettin Ersöz