TFF 2.Lig Beyaz Grup 24’ncü hafta mücadelesinde Amedspor, deplasmanda konuk olduğu başkent temsilcisi Hacettepe’yi 2-1 mağlup etti.

Küme düşmeme mücadelesi veren Hacettepe takımı maça çok iyi başladı. Zaman zaman dengeli geçen maçta çok fazla gol girişimi olmadı. Maçın 23.dakikasında genç oyuncusu Sarp Ekinci'nin attığı golle ev sahibi Hacettepe maçta 1-0 öne geçti. Devre bu golle 1-0 tamamlandı

�İkinci yarıya değişikler yaparak iyi başlayan Amedspor, 66.dakikada ceza sahası içinde Hacettepe’li orta saha oyuncusu Muhammed Ali Barutçu'nun eline çarpan top sonucu konuk takım Amedspor penaltı atışı kazandı. Sinan Akaydın penaltı atışını kalenin tam ortasına nişanlayıp, penaltıyı gole çevirerek maçta eşitliği sağladı. Durum 1-1! Golden hemen 1 dakika sonra 67.dakikada Amedspor, sağ kanattan hızlı gelişen atağında araya atılan nefis bir pas ile buluşan Sinan Akaydın düzgün ve güzel vuruşla takımınının ve kendisinin 2.golünü kaydetti. Bu golle Amedspor durumu 2-1’e getirmeyi başardı.
Golcü ve formda oyuncusu Sinan Akaydın, ligde oynadığı 22 maçta gol sayısını 15’e çıkarmayı başardı. Karşılaşmanın son dakikalarında yapılan değişiklikler sonucu değiştirmeye yetmeyince karşılaşmadan galip ayrılan konuk takım Amedspor oldu.�
Amedspor, ligde 38 puanla 8.sırada haftayı tamamladı. 25.hafta maçında 24 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’da, evinde Diyarbakır Yeni Stadyumunda, Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak.