2. Lig'in 24. Haftasında Vanspor FK  konuk olduğu Sakaryaspor deplasmanından beraberlikle dönerek bir puanı hanesine yazdırdı.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 24’ncü hafta mücadelesinde Vanspor FK, Vanspor FK, deplasmanda öne geçtiği karşılaşmada Sakaryaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Vanspor FK, Zirveden Uzaklaşıyor! Yeni Sakarya Stadı’nda oynanan Sakaryaspor ile Vanspor karşılaşması 1-1 sonuçlandı.
Vanspor’un golünü 4’ dakikada Oktay Aydın kaydetti. Sakaryaspor’un golü ise 52’ dakikada Nuri Fatih kaydetti.

Maça hızlı ve golle başlayan kırmızı siyahlı takım 4.dakikada Oktay Aydın’ın ceza yayına yakın bir yerde önüne düşen topta sert ve düzgün vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra topu ayağında tutan konuk takım Vanspor FK, devreyi kontrollü oyunla 1-0 önde tamamladı.
İkinci devreye ev sahibi ekip Sakaryaspor daha etkili başlayan taraf oldu 52.dakikada Nuri Aydın’ın, ceza alanı içerisinde bulduğu golle maçta eşitliği yakaladı. Durum 1-1 oldu. Golden sonra değişiklikler yapan Vanspor FK, kalam bölümde etkili ve güzel oyuna ortaya koydu bulduğu net gollerden faydalanamayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

Vanspor FK, 46 puanda kaldı. Puan sıralamasında ikinciliğini korumaya devam ederken, Liderle puan farkı 9’a çıktı. 25.hafta maçında 24 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’da, evinde Atatürk Şehir Stadyumunda, Bursa ekibi Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak.

25. Hafta Karşılaşması
24.02.2021 12:00            
VAN SPOR FK  - KARACABEY BELEDİYE SPOR