TFF 3.Lig 2.Grup 22’nci hafta maçında sahasında konuk ettiği HEASK’a 2-1 mağlup oldu.

Ağrı 1970 Spor, maça hızlı ve etkili başlayan taraftı. Savunmada yapılan hata sonucu maçın hemen başlarında topu ağlarında gördü. Eski oyuncusu Murat Kara’nın 10.dakikasında attığı golle konuk HEASK, 1-0 öne geçmeyi başardı. Golden sonra oyuna ortak olan ev sahibi ekip Ağrı 1970 Spor, aradığı beraberliği 24.dakikada Ali Tayfun Akbey ie buldu. Karşılaşma 1-1 oldu. Golün sevinci kısa sürdü oluşan bir karambolde topu ters hamleyle kalesine yollayan Ali Tayfun Akbey’in vuruşu Ağrı ağlarına gitti. HEASK, durumu 2-1’e getirdi. Karşılaşma bu golle 1-2 konuk takımın üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci devre başarılı atak ve pas trafiğinde bulunamayan ev sahibi ekip Ağrı’da iyi bir oyun ortaya koyamadı. Ağrı takımı oyunu lehine çevirmek için arka arkaya değişikliklerde bulundu. Oyunun gidişatını bir türlü istediği gibi döndüremedi. Konuk takım skoru korumaya yönelik savunma ağırlıklı bir oyunla sahadan istediğini elde ederek karşılaşmayı 2-1 galip tamamladı.

Ağrı 1970 Spor, 22 puanla ligde 13.sıraya geriledi. 23’ncü hafta maçında 25 Şubat Perşembe günü saat 13.00’da Gaziosmanpaşa Stadyumunda, Tokatspor’a konuk olacak.