TFF 3.Lig 4.Grup 22’nci hafta maçında Siirt İl Özel İdaresi Spor, sahasında konuk ettiği Düzcespor’u ağırladı. Karşılaşmayı 1-0 kazanmayı başardı.

Maça her iki takım dengeli ve kontrollü bir oyunla başladı. Daha çok ayağa tek paslarla karşı kalede pozisyon üretmekte çalışan ev sahibi Siirt İÖİ, aradığı fırsatı bir türlü bulamadı. Kanatlardan zaman zaman hızlı gelen konuk takım Düzcespor’da ilk devre gol yollarında etkili olamadı. Devre golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci devre temposu yüksek bir karşılaşmaya sahne oldu. Karşılaşmaya değişiklikle başlayan Siirt İÖİ, rakibe önde baskılarla gol İçin çaba gösterdi. Güçlü rakibi karşısında zorlanan ev sahibi takım, rakibin gardını düşürdü ve aradığı golü 56.dakikada buldu. Ahmet Üstün ile maçta 1-0 öne geçti. Golden sonra boşluklar bulan doldur boşalt şeklinde her iki takım gol arayışına girdi. Karşılaşmanın 79.dakikasında direk oyundan ihraç edilen Ahmet Üstün, takımını 10 kişi bıraktı. İlerleyen dakikalarda skoru korumaya çalışan ev sahibi ekip Siirt İÖİ, rakibe adeta kalesini kapattı. Gelen ataklar karşısından direndi ve karşılaşmadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Siirt İl Özel İdaresi Spor, 25 puanla ligde 11.sıraya yükseldi. 23’ncü hafta maçında 25 Şubat Perşembe günü saat 13.00’da Ordu 19 Eylül Stadyumunda, 52 Orduspor FK İle karşı karşıya gelecek.