TFF 3.Lig 3.Grup 23’ncü hafta maçında Batman Petrolspor, deplasmanda Yalovaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 0-0 sona erdi.

Maça hızlı başlayan taraf konuk takım Batman Petrolspor oldu. Maçın ilk devresinde ard arda girdiği pozisyonlarda bir türlü istediği gibi skora etki edemedi. Nezir Özer’le bulduğu bir gol öncesi ofsayt sebebiyle gol iptal edildi. Devre golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci devrede çok enteresan şeyler oldu. Maça bu kez daha etkili başlayan ev sahibi takım Yalovaspor oldu. Her iki takımda geniş ve açık alan oyunu şeklinde bir futbol ortaya koydu. Top bir o kalede bir bu kalede geldi gitti. Karşılaşmanın son çeyreğinde ev sahibi takım penaltı kazandı. Topu dışarı gönderen rakip takım oyuncusu takımını golden etti. Boşluklar bulan Batman Petrolspor, basit bireysel hatalar ve top kayıpları yapınca bir türlü karşı kalede başarılı hamleler yapamadı. Ev sahibi takımdan Ferat Yaşar, 85.dakikada gördüğü ikinci sarı karttan oyundan ihraç edildi. Uzatma dakikalarında gol için yüklenmeye çalışan konuk takım Batman Petrolspor bir türlü etkili olamayınca karşılaşma başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.

Batman Petrolspor, 23 puanla, 12.sırada yer alıyor. 24’ncü hafta lig maçında sahasında 3 Mart Çarşamba günü saat 14.00’da Batman Yeni Şehir Stadyumunda Cizrespor’u konuk edecek.