TFF 3.Lig 4.Grup 23’ncü hafta karşılaşmasında Siirt İl Özel İdaresi Spor, deplasmanda 52 Orduspor FK ile karşı karşıya geldiği maçta 4-0 mağlup oldu.

Siirt ekibi rakibi karşısında sahada verimli bir oyun sergileyemedi kötü oyun farklı sonuç doğurdu.

Maça iyi başlayan taraf ev sahibi takım 52 Orduspor FK oldu. 35.dakikada genç golcü Şükrü Kaan Kılıçaslan 52 Orduspor FK’yi attığı golle 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da üstün olan ev sahibi ekip maça hakimdi. Konuk takım Siirt İÖİ, ilk devre hiç bir tehlikeli atak ve pozisyona giremedi. Devre 1-0 52 Orduspor FK’nin etkili oyunuyla tamamlandı.

İkinci devreye oyuncu değişiklikleri ile başlayan konuk ekip Siirt İÖİ, maça bir türlü ortak olamadı. 50.dakikada tekrar sahne alan Şükrü Kaan Kılıçaslan takımını 2-0 öne geçirdi. Orta sahada ve savunmada yaptığı basit top kayıpları rakibi daha da kamçıladı. 70.dakikada tecrübeli golcü Gökhan Erdöl’ün golü skoru 3-0 getirdi. Tamamen oyuna hakim olan 52 Orduspor FK, skorun verdiği rahatlıkla 87.dakikada Oğuzhan Birben ile farkı iyice açtı. Skor 4-0 oldu… Bu gol maçın da skorunu belirledi. Ev sahibi ekip 52 Orduspor FK, evinde 4-0 farklı kazanmayı başardı.

Siirt İl Özel İdaresi Spor, 25 puanla, 11.sırada yer alıyor. 24’ncü hafta lig maçında sahasında 4 Mart Perşembe günü saat 13.00’da Siirt Atatürk Stadyumunda Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek.