TFF 3.Lig 2.Grup 23’ncü hafta karşılaşmasında Mardin Fosfatspor, sahasında Yozgatspor 1959 FK ile karşı karşıya geldiği maçta 1-1 sona erdi.

Maç kontrollü ve dengeli bir şekilde başladı. Her iki takımda gol için karşılıklı gol girişimleri oldu. 25.dakikada konuk ekip Yozgatspor 1959 FK’nin genç oyuncusu Tayfun Bebek takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra cevap gecikmedi. Mardin Fosfatspor, 32.dakikada Yasin Reis ile maçta skoru eşitledi 1-1. Golden sonra oyun orta alan mücadelesine döndü. Devre karşılıklı atılan gollerle 1-1 tamamlandı.

İkinci devreye değişikliklerle başlayan ev sahibi ekip Mardin Fosfatspor ikinci gol için rakip kaleye doğru pozisyonlar üretti fakat aradığı gol ve gol vuruşlarında isabet yakalayamadı. Karşılılıklı pozisyonların olduğu maçta Yozgatspor 1959 FK, bir türlü savunmayı ve kaleyi geçemedi. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Mardin Fosfatspor, 29 puanla, 7.sırada yer alıyor. 24’ncü hafta lig maçında deplasmanda 3 Mart Çarşamba günü saat 13.00’da Namık Kemal Stadyumunda Tekirdağspor’a konuk olacak.