Batman Petrolspor 3.Lig 3.Grup'un 24.haftasında Cizrespor'u ağırlayacak. Ligde kalmak için yolunda kayıpsız devam etmek isteyen Kırmızı-Beyazlılar kendi evinde galibiyet arıyor. Son haftada Yalovaspor ile 0-0 berabere kalan ve istenileni bir türlü veremeyen Petrolspor Cizrespor karşısında 3 puanla ayrılmak istiyor. Peki Batman Petrolspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Batman Petrolspor Cizrespor maçı muhtemel 11'leri

BATMAN PETROLSPOR CİZRESPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Batman Petrolspor 3.Lig'in 24. haftasında evinde Cizrespor'u konuk ediyor. Batman şehir stadında oynanacak müsabaka 3 Mart Çarşamba günü saat 14.00'da başlayacak. Spor72 Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak maçı Serdar Ürkmez yönetecek. Ürkmez'in yardımcılıklarını Tahir Yalçın ve Cemal Can Çakır yapacak. Karşılaşmaya dördüncü hakem olarak ise Sercan Yalçın atandı.

İŞTE BATMAN PETROLSPOR CİZRESPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Batman Petrolspor: Akın İsmail Köroğlu, İbrahim Yakup İnal, Erdi Bakırcı, Okan Toprak, HÜseyin Çiray, Onur Alkan, Abdulsamet Kırım, Özgen Erdem, Muhammet Sercan Türkeri, Umut Aslan, Nezir Özer.

Cizrespor: Alp Arda, Ekrem Sütçü, Oğulcan Enes Demiroğlu, Hakan Doğan, Kağan Kayalı, Burak Koçer, Furkan Özdemir, Emre İşçiler, Emrah Çalışlar, Özgür Kedikli, Burak Yılmaz.