Alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takımın mücadelesinde gülen taraf, uzatma dakikalarında konuk ekip Petrolspor oldu. Kırmızı-Beyazlılar, 90+2’nci dakikada kazandığı penaltı gölüyle altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.

Hakemler: Emre Bulut ***, Fatih Söyler ***, Kadir Günal***

Gölcükspor: Gökhan *, Berkan *, Ali Mert *, Veli *, Selçuk *,Cihan *(Dk. 60 Barış *) , Mustafa *(Dk. 73 Furkan *) ,Furkan *, Yunus *, Bilal * (Dk. 73 Ferhat *), Emirhan * (Dk. 85 Coşkun *)

Petrolspor: Akın **, İbrahim **, Erdi **, Okan **, Hüseyin ** (Dk. 89 Melik *),Onur ** (Dk. 81 Aydın Aslan **),Abdulsamet **, Özgen ***, Muhammet **, Umut Aslan**, Aykut * (Dk. 71 Furkan **)

Gol: Dk. 90+2 Özgen Erdem (Petrolspor)

Sarı kartlar: Bilal, Yunus, Coşkun, Furkan (Gölcükspor), Okan, İbrahim, Hüseyin (Petrolspor)

BATMAN PETROLSPOR maça kontrollü ve takım oyunu sergileyerek başladı. Maçın ilk 25 dakikasına kadar Petrolsporsahada daha istekli baskılı bir oyun sergileyerek 25 dakika içerisinde 3 gol pozisyonu buldu ve bir top direkten döndü. Geride kalan dakikalarda konuk Petrolspor, Gölcükspor’aoranla daha diri üstün bir oyun oynadı. Özellikle Petrolspor bu dakikaya kadar sol ve sağ kanattı verimli kullandı. 25 Dakikadan sonra Petrolspor’un baskısı düşerek ev sahibi takım Gölcükspor oyunda biraz daha kendini göstermeye başlayarak bir kaç  pozisyon buldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı. 

İkinci yarıya her iki takımda kontrollü ve atak bir oyun sergileyerek başladılar. Kalan dakikalarda her iki takımda gol bulmak için sahada başa baş mücadele sergilediler.

65. Petrolspor sahada rakibine karşı sahada daha üstün mücadele ederek ikinci yarıda tehlikeli gol pozisyonu üreterek bulmuş olduğu pozisyonları değerlendiremedi. 87. Dakikada gelişen evsahibi Gölcükspor atağında Emirhan’ın vuruşu yan ağlardı kaldı. Maçın uzatma dakikalarında atak geliştiren Petrolspor, 90+2’nci dakikada penaltı kazandı. Bu dakikada Özgen’in ortasını Gölcükspor defansı cezasahası içinde topu elle kesince, hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Özgen takımını öne geçiren golü attı. Petrolspor bu galibiyetle puanını 27’ye çıkarırken, 10. sıraya yükseldi.

Kaynak: Spor72