Spor72 ekibi, Duruş Medya İmtiyaz Sahibi, Yarasalar ve Dark Reds Taraftar grubu liderleri, 3.Lig 3.Grup’un 25 haftasında Perşembe günü Çatalcaspor ile karşılaşacak Batman Petrolspor takımı,yönetim kurulunu, teknik heyeti ve futbolcuları kaldığı otelde ziyaret etti.

Spor72 Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman Avşar, Yayın Koordinatörü Akif Altsoy, Duruş Medya İmtiyaz Sahibi Metin Güneş, Yarasalar Taraftar Grubu Tribün lideri Şahin Ete, Dark Reds Tribün liderleri Talat Onutçu ve Semih Kayra, Batman Petrolspor’un Perşembe günü Çatalcaspor ile deplasmanda karşılaşacağı maç öncesi konakladığı otelde ziyarette bulundu.

Çatalcaspor ile oynayacağı maç için Hilton Garden Inn Otel’de kampa giren takımı ziyaret eden Basın ve Taraftar Grupları üyeleri, As Başkan Bayram Demirhan ve Sportif Direktör Mehmet Aksu ile sohbet ettiler.

Yarasalar ve Dark Reds Taraftar Grubu liderleri Şahin Ete, Talat Onutcu, Semih Kayra ve Basın Mensupları ise Perşembe günü oynanacan olan maçta takıma başarı dileğinde bulundular.

Spor72 / İstanbul