2020-2021 Sezonunun ikinci yarısında takımın başına geçen Teknik Direktör Bülent Demirkanlı yönetiminde çıktığı 8 maçta 1 yenilgi, 2 galibiyet ve 5 beraberlik alan Petrolspor puanları bir bir hanesine yazdırdı. İkinci devreye sahasında Erbaasporla 0-0 beraberlikle, ardından Isparta 32spor'a deplasmanda 2-0 skorla mağlup ayrılan kırmızı-beyazlılar, son 6 maçta mağlubiyet yaşamadı. 

İKİ ZORLU DEPLASMAN

Ligin 21. haftasında ertelenen Gölcükspor maçını deplasmanda 1-0 kazanan Petrolspor, 4 gün sonra deplasmanda Çatalcasporla 0-0 berabere kalarak düşme hattından uzaklaştı. 3. Lig 3. grupta mücadele eden Petrolspor çıktığı son 6 maçında rakip fileleri 6 kez havalandırırken kalesinde 3 gol gördü.

İKİ BASAMAK YÜKSELDİ

Ligin geride kalan bölümünde çıktığı 25 karşılaşmada 6 galibiyet, 10 beraberlik elde eden ve 8 kez de mağlup ayrılan kırmızı-beyazlılar, 28 puan toplayarak 11. sıraya yükseldi. 

3 PUANA KİLİTLENDİ

Çarşamba günü ligin 26. hafta maçında sahasında Arvahispor'u konuk edecek olan temsilcimiz Batman Petrolspor galibiyete kilitlendi. Ligin ilk yarısında evinde 1-1 berabere kalan Arvahispor bu kez küme düşme potasından uzaklaşmak için Batman'da  puan almaya çalışacak. Batman şehir stadında oynanacak maç saat 14:00 da başlayacak.

Haber : Alaettin Ersöz