Merhaba değerli okurlarımız. Öncelikle Petrolspor’un kırmızı çizgiden uzaklaşması son derece sevindirici bir hal almaya başladı. 
Batman Petrolspor’un İstanbul’da çok önemli 2 maçı vardı. Birincisi düşme hattında yer alan Gölcükspor, hemen ardından Play-Off’a oynayan Çatalcaspor. Durum böyleyken şehrimizin markası Petrolspor’u yalnız bırakmamak için Spor72 olarak karara varıp İstanbul’da Petrolspor’u deplasmanda hem yerinde takip etmek için hemde çok değerli taraftarımıza, halkımıza ve yurdun dört bir yanında Petrolspor’a gönül verenlere maçı izlettirmek istedik. Spor72 Yayın Koordinatörü Akif Altsoy ile beraber Petrolspor’un maçını yerinde izlemek ve taraftarımıza maçı izlettirmek için Bismillah deyip yola koyulduk. Yol uzun farkındaydık ama, sevdamızın peşinden gitmeye hiçbir engel yoktur bizim için. Yorucu ve keyifli geçen yaklaşık 1.600 km yolun ardından çok şükür İstanbul’a vardık. 
Bizi İstanbul’da Duruş Medya imtiyaz sahibi Metin Güneş sağolsun en güzel şekilde ağırlayıp evimizdeymişiz gibi hissettirdi bizlere. Allah razı olsun teşekkür ederim kendisine. Birgün dinlendikten sonra Metin Güneş, Dark Reds Taraftar Grubu tribün liderlerinden Talat Onutçu, Semih Kayra ve Batman’dan Yarasalar Taraftar Grubu liderlerinden Şahin Ete ile beraber Gölcük’e gittik. Hava çok soğuktu. Petrolspor o maçı zorda olsa uzatma dakikalarında penaltıdan kaydettiği golle Gölcükspor’u 1-0 mağlup ederek hepimizin içini ısıttı. Tabii Dark Reds Taraftar Grubu ve Yarasalar’ın tribünde o muazzam coşkulu tezahüratları kulağımızın dibine kadar geliyordu. O anki ambiyans anlatılamaz yaşanır. Galibiyette büyük payları vardı tekrardan teşekkür ederim kendilerine ve emeklerine. Umarım HD formatında verdiğimiz bu maçın ve gelen galibiyetin keyfine varmışsınızdır. Bu güzel galibiyetin ardından Bülent Demirkanlı hocamızla röportaj alma fırsatımız oldu. Röportajı Spor72 YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz. 
Evet dediğim gibi 6 puanlı maçtan çok şükür bizler Spor72 ekibi olarak ve Dark Reds, Yarasalar Taraftar grubuyla Petrolspor’un 3 puanı almasının mutluluğunu yaşadık. Birinci hedefe ulaştık, artık Çatalcaspor maçının gününün gelmesi için bekledik. O gün akşam Metin Güneş’in evinde maç sonrası yayını yapma şansımız oldu. Program da keyifli geçti, tabii galip gelmişiz onun da verdiği coşku vardı. Artık Gölcükspor maçı geride kaldı. Sıradaki maç Çatalcaspor’du. 

Pazar gününü atlattıktan sonra yoğun geçen stresli maç ve yorucu işin ardından hafta içi Metin Güneş ile İstanbul’u gezme fırsatımız oldu. Artık Çatalca maçı yaklaştı. O maç öncesi Spor72 Yayın Koordinatörümüz Akif Altsoy, Duruş Medya imtiyaz sahibi Metin Güneş, Yarasalar Taraftar Grubu tribün lideri Şahin Ete, Dark Reds Tribün liderleri Talat Onutçu ve Semih Kayra ile beraber Batman Petrolspor’un Perşembe günü Çatalcaspor ile deplasmanda karşılaşacağı maç öncesi konakladığı İstanbul Hilton Garden Inn Otel’de moral ziyaretinde bulunduk. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularla sohbet ettik. Gölcükspor galibiyetinden ötürü tebrik ettik kendilerini ve Çatalcaspor maçının önemine değindik. Aslında o moralle Petrolspor’un Çatalcaspor karşısında galip gelmezse de en azından beraberlikle ayrılacağını düşünüyorduk, tam da öyle oldu. 
Çatalcaspor maçı günü geldi artık. Tekrardan yola koyulduk. Tepecik Şenol Güneş Stadyumuna geldik. Tepecik’te hava buz gibiydi ve şiddetli bir fırtına vardı. Her zaman ki gibi Metin Güneş, Dark Reds ve Yarasalar Taraftar Grubu takımı desteklemek için tribünde yerlerini almışlardı. Havanın soğuk olması ve fırtınalı olmasından ötürü bu maç zor geçeceğini biliyorduk. Çatalcaspor maçını da HD formatında sizlere izlettirmek için elimizden geleni yaptık ancak maçın bir kısmını verirken diğer kalan kısmını verememenin üzüntüsünü yaşadık, lakin elimizden olmayan neden ve sebeplerden ötürü maçın kalan kısmını sizlere izlettiremedik. Bu nedenle bizleri mazur görmenizi umuyorum. 
Çatalcaspor maçına gelecek olursak..

PETROLSPOR MARMARA’DAN TOPLAMDA 4 PUANLA DÖNDÜ

Geçen hafta iyi oyunuyla Gölcükspor’u 1-0 mağlup eden temsilcimiz Petrolspor, İstanbul ekibi Çatalcaspor ile Tepecik Şenol Güneş stadında geçen Perşembe günü oynadığı maçta 0-0 berabere kaldı. 
Petrolspor sahada iyi oyun oynadı diyemeyiz, ancak mücadeleci bir oyun sergileyerek rakibine de pozisyon vermedi. Maçın en net pozisyonu Petrolspor’un direkten dönen topuydu. Maç boyunca her iki takımda rüzgara karşı mücadele etti. İki takımda kontrollü bir oyun sergileyerek sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. 
Maçın bitiş düdüğünden sonra Yarasalar ve Dark Reds Taraftar Grubu takımı çağırıp tezahüratla tebrik edip Tepecik Şenol Güneş Stadını inlettiler. 
Böylece Petrolspor Gölcükspor’u 1-0 mağlup edip, Çatalcaspor ile 0-0 berabere kalıp çok önemli 4 puanı cebine koyup Batman’a döndü. 
Ben ve yayın koordinatörümüz Akif ile beraber böylece keyifli ve yorucu geçen İstanbul macerasının ardından Batman’a dönmüş olduk. 
Bu süre zarfı içerisinde İstanbul’da bizi en güzel şekilde ağırlayan defaten başta Duruş Medya imtiyaz sahibi Metin Güneş, Dark Reds Tataftar Grubu tribün liderlerinden Talat Onutçu ve Semih Kayra’ya misafirperverliklerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum. Petrolspor’a da bundan sonraki maçlarda başarılar dilerim.