3. Lig'in 26. haftası Batman Petrolspor ile Arhavispor karşı karşıya geldi küme düşme hattında yer alan Arhavi, üst sıralara tırmana hesapları yapan Batman Petrolspor ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı beyazlı ekip kendi sahasında haftalardır galip gelemiyor.

Petrolspor’un golünü 56'ncı dakikada Hüseyin Çiray, Konuk takım Arhavispor’un golünü ise 62’ dakikada penaltıdan Timuçin kaydetti. Bu sonuçla Petrolspor 29, puanla 11. Sırada yer aldı Arhavispor ise 21 puanla 15. Sırada yer aldı.

Batman Petrolspor 1 - 1 Arhavispor maç sonucu.

Oynanan oyun tatmin etti mi? Hiç etmedi. Petrolspor mental olarak düşük seviyede olduğu apaçık ortadaydı. Zayıf rakibi karşısında hiçbir reaksiyon gösteremedi Petrolspor. Bugün ne oynadığını bilmeyen ve hiçbir varlık gösteremeyen bir takım görüntüsü vardı kırmızı beyazlılarda. Teknik Direktör Bülent Demirkanlı bu maç berabere bitsin de dönelim görüntüsü vardı. Oyunu iyi okuyamıyor ve geç değişikliklerle adeta bir puan bana yeter diyen bir hoca, galibiyet için hiçbir taktik ortaya koyamıyor. Takım bugün ciddi anlamda da pas hatası yaptı. Kenar beklerin hucüma hiçbir katkısı yoktu. Ortasaha oyuncuları adeta yıkılmıştı. Sonuç olarak kötü oyun, alınan bir puan ve yorgun görünen Petrolspor.