Bir tarafta 20 puanla düşme potasında yer alan İbrahim Baş yönetimindeki 16.sırada yer alan Cizrespor, diğer tarafta Play Off umutlarını devam ettirmek isteyen Metin Akpunar'lu Altındağ Beledyespor… 3.Lig 3.Grup'ta yer alan her iki takım içinde önem arz eden 26. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Play Off gerisinde kalan Altındağ Belediyespor, deplasmanda kazanıp yarışa tutunmak istiyor. Bu sezon oldukça kötü bir grafik çizen ve düşme hattında yer alan Cizrespor ise çıkışını bu önemli maçta galip gelip 3 puanla ayrılmanın peşinde. Peki, Cizrespor- Altındağ Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Dev 90 dakika öncesi tüm detaylar haberimizde.

3.Lig 3.Grup 26. haftasında düşme hattını ve Play Off yarışını yakından ilgilendiren çok önemli bir maç oynanacak. Son 5 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 beraberliği bulunan 32 puanla 9'uncu sırada yer alan Metin Akpunar yönetimindeki Altındağ Belediyespor, son dakika yediği golle Şile Yıldızspor beraberliğiyle yara alan İbrahim Baş'lı Cizrespor'a konuk olacak. 1 maçı eksik olan Altındağ, deplasmanda kazanıp yoluna doludizgin devam etmek istiyor. Art arda yaşadığı puan kayıplarıyla Play Off yarışında geri kalan ve 32 puanla 4.Sırada Play Off hattında yer alan Çarşambaspor ile 5 puan gersinde kalıp 9. sırada bulunan Mavi Beyazlılar deplasmanda 3 puanı cebine koyup Play Off iddiasını sürdürmenin peşinde.

Cizrespor- Altındağ Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

21 Mart Pazar günü Cizre Stadı'nda oynanacak Cizrespor-Altındağ Belediyespor maçını Serdar Akkoçoğlu yönetecek. Saat 13.00'da başlayacak mücadele ile ilgili tüm detaylar anbean spor72.com'da olacak.

Cizrespor için hayati öneme sahip

Cizrespor için Altındağ Belediyespor maçı, düşme potasından ayrılmak yolunda kalan son umutları devam ettirmek açısından kritik bir öneme sahip. Beraberlik bile Yeşil-Kırmızılıları'ın ligde havlu atması anlamına gelebilir. İbrahim Baş, bu hayati maçın hazırlıklarını titiz bir şekilde yapıyor. 57 yaşındaki çalıştırıcının, bu maçın çok büyük bir önem arz ettiğinin farkında olduğu ve sahaya en ideal 11'ini sahaya süreceği kaydedildi.

https://www.youtube.com/watch?v=w7oTaio8jNw