Futbol Federasyonu tarafından Bölgesel Amatör Futbol Lig’in 17 Nisan’da başlayacağının açıklanmasının ardından Batman takımları lige hazır olmaları için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

GÜNDE ÇİFT İDMANLA HAZIRLANIYORLAR...

Batman'ı BAL’da temsil edecek 1955 Batman Belediyespor ve Batman 72 Belediyespor sezon hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürüyor. Batman takımları hem teknik heyet hem de oyuncular yoğun günlerden geçiyor. İlimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan 1955 Batman Belediyespor, liglerin başlayacağı tarihin belli olmasının ardından hazırlıklarına hız vermişti. Batman 19 Mayıs sentetik çim sahada aynı grupta mücadele eden Diyarbakırspor ile hazırlık maçı yapan temsilcimiz sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

ONAT, “HEDEFİMİZİ FUTBOLCULAR BELİRLEYECEK”

Diyarbakırspor ile oynanan hazırlık maçının ardından açıklama yapan 1955 Batman Belediyespor Teknik Direktörü İbrahim Ramazan Onat; “Bugün oynadığımız hazırlık maçında eksiklerimizi gördük, tek dezavantajımız tecrübesizliğimiz olacak. Bu dezavantajımızı da sahada çok koşarak, mücadele ederek kapatmayı hedefliyoruz. Takım kadrosu tamamı Batmanlı genç ve yetenekli bir takım ile mücadele ediyoruz. Hedefimizi futbolcularımızın performansları belirleyecek” dedi.

KAYRA, "DAHA DA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

Bu sezon ilk kez BAL'da yer alacak olan Batman 72 Belediyespor, Teknik Direktörü Yahya Kayra yönetiminde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Genç ve dinamik bir kadro oluşturduklarını belirten Kulüp Başkanı Engin Karaman, “Amacımız Batman’daki gençlere sahip çıkıp, Bölgesel Amatör Lig maçlarda oynatıp tecrübe kazandırmaktır. Hedeflerimizin ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz” dedi. Güçlü bir takım oluşturduklarını vurgulayan Batman 72 Belediyespor Teknik Direktörü Yahya Kayra "Maçlar başlayıncaya kadar yapacağımız çalışmalarla daha da güçlü olacağız. Futbolcularımız pandemi nedeniyle zor şartlardan geldiler. Yaklaşık 11 ayı hiç müsabaka görmeden geçirdiler. Amacımız ligi en iyi yerde bitirmek. Bunun için de kulüp yönetimi olarak, teknik ekibimizle, taraftarımızla, çok gayret sarf edeceğiz. Kurduğumuz takıma güveniyorum" diye konuştu.

Haber: Alaettin Ersöz