1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Burak Eren, kurumsallaşmak adına tesisleşmenin şart olduğunu ifade etti. Kulübün tesisi olmadığı için yeni sezon hazırlıklarını Hasankeyf’te yürüttüklerini kaydeden Başkan Eren, kulübe tesis kazandırmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.

“KURUMSAL BİR KİMLİĞE KAVUŞMAK İSTİYORUZ”

1955 Batman Belediyespor’un daha önce kamp yaptıkları binanın yıkılmasından ötürü tesissiz kaldıklarını belirten Kulüp Başkanı Burak Eren, tesisleşme adına projelerinin olduğunu kaydetti. Başkan Eren, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tesisleşme adına birkaç projemiz oldu, sayın Valimize sunduk. Makine İkmalin bahçesinde takımızın kamplarını yapmış olduğu ve yatakhane olarak kullandığı bir yer vardı burası yıkıldı. Tesisleşme olarak bir talebimiz var ve belki Spor İşleri Müdürlüğü içerisinde böyle bir çalışma düşüneceğiz. Bölgedeki çoğu takımın tesisi var. Bizde en kısa sürede tesislerimizi kurup, kurumsal bir kimliğe kavuşmak istiyoruz.”

“HEDEF BATMANLI GENÇLERİN GELECEĞİNE DOKUNMAK”

Geçen kayyum döneminden beri devam eden kulübün başkanlığını Şehmus Sınır yaptığını, takımını kendisinden devraldıklarını söyleyen Başkan Eren, “Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in talimatıyla tekrar kulübü aldık ve kulübün başkanlığına getirildim. Yönetim aynı şekilde duruyor. Hasankeyf’te BAL ligimizin bir oluşumunu başlatmak üzere bir kamp programı düzenledik. Tamamı Batmanlı gençlerden oluşan bir ekip kurmaya devam ettik. Hedef olarakta zaten tüm branşlarda bu şekilde hareket ediyoruz. Amaç Batmanlı çocukları bir yere getirmek ve onların geleceğine bir dokunuş yapabilmektir. Petrolspor ile yaptığımız görüşmeler neticesinde iyi olan çocukların değerlendirilmesi konusunda yol haritası belirlemek amacıyla yaptığımız görüşmeler devam ediyor. Petrolspor’da oynayan bazı çocuklarımızı da takıma kanalize ettik. Ümit ediyoruz ki bu devreyi kayıpsız, kazasız ve belasız atlatırız. Önümüzdeki sezona çok daha iyi bir şekilde hazırlanmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.

Spor72 / Özel Haber