3. Lig 3. Grupta mücadele eden Batman Petrolspor ligin 29. haftasında İzmir Atatürk Stadyumunda Karşıyakaspor ile 0-0 berabere kalarak ligde puanını 33'e yükseltti. 28. Haftada 12 kez berabere kalan kırmızı-beyazlılar 7 maçta da sahadan 0-0'lik sonuçla ayrıldı.

DEMİRKANLI’NIN KARNESİ

2020-2021 Sezonun ikinci yarısında teknik direktör Bülent Demirkanlı ile anlaşma imzalayan Petrolspor ligin ikinci yarısında 16 puan topladı. Yeni Teknik Direktör Bülent Demirkanlı, ikinci yarının ilk maçında sahasında 0-0 berabere biten Erbaaspor maçında takımın başında sahaya çıktı. Kırmzı-beyazlılar Demirkanlı yönetiminde çıktığı 12 müsabakada 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 7 beraberlik elde etti. Demirkanlı yönetiminde Petrolspor rakip filelere 9 gol atarken, kalesinde 8 gol gördü.

HAFTAYI BAY GEÇİRECEK

3. Lig 3. Grupta fikstür gereği haftayı bay olarak geçirecek olan Batman Petrolspor son 7 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 4 beraberlik alarak ligde kalma hedefini son 4 maça bıraktı.

KRİTİK MAÇLAR BAŞLIYOR

3. Ligde kalma mücadelesi içerisinde bulunan Petrolspor'u 4 kritik maçlar bekliyor. Ligde düşme hattındaki rakiplerine karşı puan farkını 7'ye çıkaran kırmızı-beyazlılar, 14 Nisan tarihinde kendi evinde İçel İY takımını ağırlayacak. Daha sonra Şile Yıldızspor deplasmanına gidecek olan temsilcimiz evinde Altındağspor’la oynayacak. Ligin son haftasında Osmaniyespor’la karşılaşacak olan Petrolspor alacağı puanlarla ligde kalmayı büyük ölçüde garantileyecek.

Haber: Alaettin Ersöz