Batman Petrolspor 3.Lig 3.Grup’un 31.haftasında İçel İdman Yurduspor'u ağırlayacak. Ligde kalmak için yolunda kayıpsız devam etmek isteyen Kırmızı-Beyazlılar kendi evinde galibiyet arıyor. Son haftada İzmir ekibi Karşıyakaspor ile 0-0 berabere kalan ve istenileni bir türlü veremeyen Petrolspor İçel İdman Yurdu karşısında 3 puanla ayrılmak istiyor. Peki Batman Petrolspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Batman Petrolspor İçel İdman Yurduspor maçı muhtemel 11’leri

İŞTE BATMAN PETROLSPOR İÇEL İY MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Batman Petrolspor: Cihan Şentürk, İbrahim Yakup İnal, Erdi Bakırcı, Okan Toprak, Hüseyin Çiray, Emre Aydın, Emre Kars, Abdulsamet Kırım, Özgen Erdem, Umut Aslan, Nezir Özer.

İçel İdman Yurduspor: Sertaç Güzel, Alper Hamdi Bayraktar, Burak Bilgen, Gökcan Gelmen, Ömer Önder, Uğur Ayhan, Özer Ozan Pekdemir, Emre Pınar, Tunahan Ergül, Furkan Güneş, Aslan Gök.

BATMAN PETROLSPOR İÇEL İDMAN YURDUSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Batman Petrolspor 3.Lig’in 31. haftasında evinde İçel İdman Yurduspor'u konuk ediyor. Batman şehir stadında oynanacak müsabaka 14 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’da başlayacak. Spor72 Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak maçı Berkay Erdemir yönetecek. Erdemir'in yardımcılıklarını Gökhan Özkan ve Fatih Deveci yapacak. Karşılaşmaya dördüncü hakem olarak ise Emre Abar atandı.