3. Lig 1. Grup 29.haftasında Diyarbekirspor ile Belediye Derincespor karşı karşıya geliyor. Şampiyonluk yarışında bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

Diyarbekirspor Belediye Derincespor Maçı Hakemi Kim

3.Ligin 29.haftasında Diyarbekirspor, Belediye Derincespor’u konuk edecek. Yeni Diyarbakır Stadı’ndaki karşılaşma 25.04.2021 Pazar saat 15.00’da başlayacak. Hakem Burak Olcar’ın yöneteceği maçta yardımcı hakemlerin Ali Etlikçi, Azad İlhan, ve dördüncü hakem ise Osman Köksaldı görev yapacak.

Diyarbekirspor Belediye Derincespor Son Durum

Ligde 19 Galibiyet 7 beraberlik 2 mağlubiyeti bulunan Diyarbekirspor 64 puanla Liderle aynı puanda bulunuyor. Averajla 2. Sırada yer alıyor.
Belediye Derincespor ise 10 Galibiyet 10 beraberlik 8 mağlubiyet sonunda topladığı 40 puanla 7. Sırada yer alıyor.

İyi günler futbolseverler. 3. Lig 1.Grubun 29. haftasında Diyarbekirspor, Belediye Derincespor'u konuk edecek. Bu maçın canlı anlatımında sizlerle birlikte olacağız.

Lig'de oynadığı son (6) altı maçın (5) beşini kazanan (5G 1B) alan Diyarbekirspor, Liderliği Ofspor deplasmanında aldığı beraberlikle Bucaspor’a bırakmıştı. Ligde kalan son 2. Haftada aynı puana sahip Diyarbekirspor ve Bucaspor şampiyonluk yarışında kıyasıya mücadele edecekler.

MAÇ SONUCU
DİYARBEKİRSPOR 2- 1 BELEDİYE DERİNCESPOR
1-0 ⚽Can Sayar 12'dakika
2-0 ⚽ Okan Dernek 19'dakika
⚽ 2-1 Belediye derince 85'dakika

Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan evsahibi takım Diyarbekirspor maça istekli ve hızlı atak oyunlarla başladı. Maçın 12' dakikasında Can Sayar ile 1-0 öne geçti ve 19'dakikada Okan Dernek skoru 2-0 yaptı.

Diyarbekirspor maçın ilk yarısında oldukça güzel atak ve istekli bir oyun sergiledi. Maçın ilk yarısında rakibine karşı üstün bir oyun oynadı ilk yarıyı 2-0 önde kapattı

İkinci Yarı Başladı
İkinci yarıda Diyarbekirspor kontrollü ve daha baskılı bir oyun sergiliyor.