Süper Ligin 38.haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Şampiyonluk yarışında bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

BEIN Fenerbahçe Alanyaspor izleme linki! Süper Lig 37.hafta karşılaşması olan Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Tıkla izle Bu maçı reklamsız kesintisiz HD izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri

ALANYASPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ RADYODA?
Fenerbahçe ile Alanyaspor karşılaşmasını TRT RADYO 1’den Canlı olarak dinlenebilmektedir.

Alanyaspor, Fenerbahçe Maçının Hakemi Kim
Süper Ligin 38.haftasında Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe’yi konuk edecek. Bahçeşehir okulları  Stadı’ndaki karşılaşma 29.04.2021 Perşembe saat 20.30’da başlayacak. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun yöneteceği maçta yardımcı hakemlerin Serkan Olguncan, Abdullah Bora Özkara, ve dördüncü hakem ise Hakan Ceylan görev yapacak.

Alanyaspor Fenerbahçe Son Durum

Ligde 22 Galibiyet 6 beraberlik 7 mağlubiyeti bulunan Fenerbahçe 72 puanla Liderle arasında 6 puan fark bulunuyor. Sıralamada 3. Sırada yer alıyor.

Aytemiz Alanyaspor  ise 16 Galibiyet 8 beraberlik 12 mağlubiyet sonunda topladığı 56 puanla 6. Sırada yer alıyor.

FENERBAHÇE SÜPER LİGDE SON 6 MAÇI

Fenerbahçe son 6 haftada 4 galibiyet alabildi. İşte Sarı Lacivertlilerin son 6 maçın sonuçları
Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 1- 0 Denizlispor
Yeni Malatya 1- 1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 3 - 1 Gaziantep FK
Başakşehir 1 -2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 3 - 2 Kasımpaşa

İyi günler futbolseverler. Süper Ligin 38. haftasında Alanyaspor, Fenerbahçe’yi konuk edecek. Bu maçın canlı anlatımında sizlerle birlikte olacağız.

Mac sonucu
ALANYASPOR 0-0 FENERBAHÇE
Gökhan Gönül 43 kırmızı kart gördü