Tuzlaspor Giresunspor reklamsız TRT Avaz canlı yayın, Kesintisiz TRT Avaz Tuzlaspor Giresunspor izle, Tuzlaspor Giresunspor maçı izle, Tuzlaspor Giresunspor link izle, TSK GZT TRT Avaz link, TRT Avaz Tuzlaspor Giresunspor canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. TFF 1.Lig’in 34. haftasında oynanacak olan kritik Tuzlaspor Giresunspor maçı TRT Avaz’dan canlı yayınlanmaktadır. İşte Tuzlaspor Giresunspor izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(09.05.2021) Tuzlaspor Giresunspor TRT Avaz CANLI izle! TFF 1.Lig’in 34. haftasında Tuzlaspor ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

TUZLASPOR GİRESUNSPOR MAÇI CANLI, TIKLA

Tuzlaspor ile Giresunspor arasındaki zorlu 1. Lig mücadelesi TRT Radyo 1’den canlı olarak dinlenilebilmektedir.

TRT Radyo 1’in büyük illerdeki frekansları şu şekildedir: 95.6 İstanbul; 93.3 Ankara; 94.7 İzmir; 87.9 Bursa; 105.1 Adana . Tüm frekanslara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

TIKLA, TUZLASPOR GİRESUNSPOR MAÇINI CANLI DİNLE

TUZLASPOR GİRESUNSPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

TFF 1. Lig’in 34. hafta mücadelesinde Giresunspor ile Tuzlaspor karşı karşıya geliyor. Esenyurt Necmi Kadıoğlu’ndaki karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Dev maçın yardımcı hakemleri Baran Eraslan ve Ö.Tevfik Özkoç oldu. Tuzlaspor- Giresunspor canlı yayın maçı TRT Avaz ve beIN Sports’tan yayınlanacak.

TUZLASPOR GİRESUNSPOR MAÇI ÖNCESİ SON DURUM

Ligde geçen hafta oynadığı maçta küme düşmesi kesinleşen Akhisarspor’u evinde 3-0 mağlup eden Giresunspor 67 puanla averajla lider Adana Demirsporla aynı puanla 2.sırada yer alıyor. Şampiyonluk yarışında iddiasını sürdüren Giresunspor ligin 34 ve son haftasında Tuzlaspor’a konuk oluyor. Süper Lig’e direk çıkmak için son maçını da kazanmak durumunda olan Karadeniz temsilcisi, Tuzlaspor’u mağlup ettiği takdirde lider durumda olan Adana Demirspor’un berabere kalması durumunda 1. ve şampiyon olarak Süper Lig biletini almış olacak. Tuzaspor ise inişli çıkışlı bir grafik çizdi. Lider Adana Demirspor ve Altınordu’ya mağlup olup Play Off’a havlu atan Tuzlaspor ligin son haftasında Giresunspor’u ağırlıyor.

TUZLASPOR GİRESUNSPOR MUHTEMEL 11’LER

Tuzlaspor

P.Angeler, Arif Morkaya, S.Yohou, Samet Asatekin, Ferhat Öztorun, R.Rotman, Gökcan Kaya, M.Pucko, Alan, Ahmet Yazar, T.Rogerio

Giresunspor

Onurcan Piri, Mehmet Taş, Sergen Piçinciol, Hayrullah Bilazer, Hüsamettin Tut, Erol Akdağ, M.Nalepa, A.Uzodimma, Traore, Eren Tozlu, I.Balde

Giresunspor 44 yıl sonra Süper Lig'in kapısında

TFF 1. Lig’de son maçından üç puan alması durumunda Süper Lig’e yükselecek olan GZT Giresunspor, 44 yılın ardından hedefine çok yaklaştı. Kurulduğu 1967 yılından 4 sene sonra 1970-1971 sezonunda bir alt ligden Türkiye’deki en üst seviye lige yükselen ve üst üste 6 sezon (1971-1972, 1972-1973, 1973-1974, 1974-1975, 1975-1976, 1976-1977) mücadele eden Karadeniz temsilcisi, 1977’den bu yana Süper Lig’e hasret durumda.

TFF 1. Lig’e yükseldiği 2014-2015 sezonundan bu yana kesintisiz 7 sezondur bulunduğu ligde mücadele veren GZT Giresunspor, yalnızca 2016-2017 sezonunda ligi ilk 6 içerisinde 6’ncı sırada bitirerek play-off hakkı elde etti. Play-off yarı finalinde Eskişehirspor ile karşılaşan GZT Giresunspor, ilk maçta sahadan berabere, rövanşında ise yenilgiyle ayrılarak elendi. İnişli çıkışlı grafikler sergileyen Karadeniz temsilcisi 2018-2019 sezonunda ise küme düşme korkusu yaşadı.

Bu sezon istikrarlı bir grafik sergileyen yeşil beyazlı takım ligin son haftasına 67 puanla ikinci sırada girdi. GZT Giresunspor, Tuzlaspor karşılaşmasından galip ayrılması durumunda, aynı puana sahip lider Adana Demirspor ve üçüncü sıradaki Samsunspor’un sonuçlarına bakmaksızın Süper Lig’e çıkacak.