Giresunspor, TFF 1. Lig'in 34. ve son haftasında Tuzlaspor'a konuk oluyor. Giresunspor, Tuzlaspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılması durumunda, aynı puana sahip lider Adana Demirspor ve üçüncü sıradaki Samsunspor’un sonuçlarına bakmaksızın Süper Lig’e biletini almış olacak. Ligde hçbir iddiası olmayan ve Play Off'a havlu atan Tuzlaspor ise sezonu noktalamış olacak. Peki, Tuzlaspor - Giresunspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Bu sezon istikrarlı bir grafik sergileyen ve TFF 1. Lig'in son haftasına 67 puanla 2. sırada Giresunspor, Tuzlaspor'a konuk olacak. Giresunspor, Tuzlaspor karşılaşmasından galip ayrılması durumunda, aynı puana sahip lider Adana Demirspor ve üçüncü sıradaki Samsunspor’un sonuçlarına bakmaksızın Süper Lig’e çıkacak.

Tuzlaspor - Giresunspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

9 Mayıs Pazar günü Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. beIN SPORTS 3 ve TRT Avaz'dan naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

TFF 1.SüperLig’de 34.haftada Tuzlaspor ve GZT Giresunspor maçı oynanacak. Tuzlaspor’un sahasında oynanacak maçta futbolseverler ikili mücadelenin ayrıntılarını merak ediyor.Özellikle son haftalarda büyük çıkış yakalayan Giresunspor, Samsunspor ve Adana demirsporla kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veriyori. İkinciliğinde şampiyonluk kadar önemli olduğu ligde Giresunspor tuzla deplasmanında bir futbol kazasına uğramak istemiyor.

2011-2012’de birer puanla farkla son haftaya ilk 3 sırada giren Akhisarspor, Elazığspor ve Çaykur Rizespor ’dan Akhisarspor ile Elazığspor Süper Lig’e çıkarken, Çaykur Rizespor play-off’ta yer aldı.