Beşiktaş Karagümrük reklamsız bein Sports canlı yayın, Kesintisiz beIN Sports Beşiktaş Karagümrük izle, Beşiktaş Karagümrük maçı izle, Beşiktaş Karagümrük link izle, BJK KARAGÜMRÜK beIN Sports link, Digitürk Beşiktaş Karagümrük canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Süper Lig’in 41. haftasında oynanacak olan kritik Beşiktaş Karagümrük maçı beIN Sports’dan canlı yayınlanmaktadır. İşte Beşiktaş Karagümrük izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(11.05.2021) Beşiktaş Karagümrük beIN Sports CANLI izle! Süper Lig’in 41. haftasında Beşiktaş ile Karagümrük karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

BEŞİKTAŞ KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI, TIKLA

Beşiktaş ile Karagümrük arasındaki zorlu Süper Lig mücadelesi TRT Radyo 1’den canlı olarak dinlenilebilmektedir.

TRT Radyo 1’in büyük illerdeki frekansları şu şekildedir: 95.6 İstanbul; 93.3 Ankara; 94.7 İzmir; 87.9 Bursa; 105.1 Adana. Tüm frekanslara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

TIKLA, BEŞİKTAŞ KARAGÜMRÜK MAÇINI CANLI DİNLE

BEŞİKTAŞ KARAGÜMRÜK MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 41. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Karagümrük karşı karşıya geliyor. Vodafone Park'taki karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Ok yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Abdullah Buğra oldu. Beşiktaş- Karagümrük canlı yayın maçı beIN Sports’tan yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ - KARAGÜMRÜK: SON DURUM

Süper Lig’de şampiyonluk ipini göğüslemek için kritik Fatih Karagümrük maçını da kayıpsız geçmek zorunda olan Beşiktaş, bütün kozlarını sahaya sürecek. Geçen hafta derbi maçında Galatasaray’a 3-1 mağlup ayrılan Kara-kartal şampiyonluk yolunda yara alsa da kalan 2 maçını da kayıpsız geçip şampiyon olmak istiyor. Beşiktaş bu maçlarda Tüm şansını zorlayarak maçı kazanmaya çalışacak. Büyük bir avantaj sahibi olan Beşiktaş 81 puan ile liderliği sürdürüyor.

Fatih Karagümrük ise ligde 54 puanla 9’uncu sırada yer alıyor. Geçen hafta düşme potasında yer alan Gençlerbirliği’ni 5-1’lik farklı bir skorla mağlup eden Fatih Karagümrük’te moraller yerinde.

BJK KARAGÜMRÜK MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N'sakala, Josef, Atiba, Adem, Ghezzal, Larin, Gökhan Töre

Karagümrük: Viviano, Koray, Zukanovic, Roco, Balkovec, Biglia, Ndao, Bertolacci, Castro, Lens, Borini