Ankara Demir Kocaelispor reklamsız MİSLİ canlı yayın, Kesintisiz MİSLİ Ankara Demir Kocaelispor izle, Ankara Demir Kocaelispor maçı izle, Ankara Demir Kocaelispor link izle, ANKARA DEMİR KOCAELİ MİSLİ link, MİSLİ Ankara Demir Kocaelispor canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. TFF 2.Lig Play Off Çeyrek Final maçı oynanacak olan Ankara Demir Kocaelispor maçı MİSLİ.COM’dan canlı yayınlanmaktadır. İşte Ankara Demir Kocaelispor izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(12.05.2021) Ankara Demir Kocaelispor MİSLİ CANLI izle! TFF 2.Lig Beyaz Grup Play Off Çeyrek Final maçı Ankara Demir ile Kocaelispor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

ANKARA DEMİR KOCAELİ MAÇI CANLI, TIKLA

Ankara Demir ile Kocaeli arasındaki zorlu 2. Lig Play Off Çeyrek Final mücadelesi TRT Radyo 1’den canlı olarak dinlenilebilmektedir.

TRT Radyo 1’in büyük illerdeki frekansları şu şekildedir: 95.6 İstanbul; 93.3 Ankara; 94.7 İzmir; 87.9 Bursa; 105.1 Adana . Tüm frekanslara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

TIKLA, ANKARA DEMİR KOCAELİ MAÇINI CANLI DİNLE

2.LİG PLAY OFF ÇEYREK FİNAL ADANA DEMİR İLE KOCAELİ MAÇINI NASIL İZLERİM

2.Lig Play Off Çeyrek Final karşılaşması 12.05.2021 Saat 16.00’da Ankara Demir ile Kocaeli karşılaşmasını MİSLİ uygulamasından canlı HD izleyebilirsiniz…

Maçı izlemeniz için yapmanız gereken adımlar; Öncelikle Misli.com’a abone olmanız gerekmektedir. Mobil uygulamasını yüklemeniz gerekiyor veya Pc üzerinden web tarayıcısından izlemek için misli.com adresine giriş yaparak üye girişi yaptıktan sonra Pc üzerinden canlı maçı izleyebilirsiniz.

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada oynanacak maç saatinde canlı yayın açılacaktır.

ANKARA DEMİR KOCAELİ MAÇI HAKEMİ KİM?

TFF 2. Lig Play Off Çeyrek Final mücadelesinde Ankara Demirspor ile Kocaelispor karşı karşıya geliyor. Ankara Arena Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Dev maçın yardımcı hakemleri Bilal Gölen ve Murat Altan oldu. Ankara Demirspor- Kocaelispor canlı yayın maçı misli.com uygulamasından yayınlanacak.

ANKARA DEMİR KOCAELİ MAÇI ÖNCESİ SON DURUM

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta 65 puanla dördüncü sırada tamamlayan Ankara Demirspor, Play-Off çeyrek finalinde Kocaelispor ile eşleşti.

2.Lig temsilcisi Kocaelispor ise ligde 68 puan toplayarak üçüncü sırada tamamladı ve play-offlara katılmaya hak kazandı. Ligi 3’üncü sırada tamamlayan yeşil-siyahlılar kendi evinde son maçını Hekimoğlu’nu 3-1 yenerek ligi dördüncü sırada tamamlayan Ankara Demirspor eşleşti.

ANKARA DEMİR KOCAELİ MUHTEMEL 11’LER

Ankara Demir

Fatih Gülmez, Kamil İçer, Ahmet Devret, Taner Koç, R.Can Karadaş, Hasan Küçcük, Mustafa Kayabaşı, Hakan Turan, Hasan Kaya, İlker Avşar

Kocaelispor

Bayram Olgun, B.Can Avcı, Musa Nizam, T.Batuhan Yayıkçı, Numan Çürüksu, M.Cem Akpınar, Yılmaz Özeren, Dilaver Güçlü, İrfan Başaran, Benhur Keser, M.Tahir Babaoğlu