Süper Lig maçları son hafta maçlarıyla tamamlanacak. İddaa futbol ve basketbol maçlarını Misli.com'da canlı ve kesintisiz izleyin. Canlı maç yayınlarını hd kalitesinde ve bedava izleyin. Süper Lig bütün maçların canlı yayın bilgisi bizim haberimizde.

Süper Lig Göztepe Beşiktaş maçı ne zaman? Göztepe BJK maçı saat kaçta?

Cumartesi günü Süper Lig’in şampiyonu oynanacak maçlarla birlikte belirlenecek. Galatasaray’ın Yeni Malatyaspor’u evinde ağırlayacağı gecede Beşiktaş ise Göztepe deplasmanına konuk olacak.

Beşiktaş için oldukça kritik olan mücadele 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü oynanacak. Saat 20:30’da başlayacak karşılaşma Bein Sports ekranlarından canlı izlenebilecek. Bu müsabaka ile aynı saatte Galatasaray da Yeni Malatyaspor’u konuk edecek.

Galatasaray – Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’in 41. haftasında Denizlispor’u 4-1’le geçen, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin kaybetmesiyle haftanın en kârlı takımı Galatasaray, sezonu Yeni Malatyaspor maçıyla tamamlayacak. Lider Beşiktaş’ın averajla gerisinde olan 81 puanlı Galatasaray’ın kazanmaktan başka çaresi yok.

SÜPER LİG SON HAFTA MAÇLARI CANLI YAYIN BİLGİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

Süper lig coşkusu son hafta maçlarıyla tamamlanacak. Bu heyecanlı maçları izlemek için yayın bilgisi verilmektedir. Bütün maçların canlı yayın bilgisi için lütfen tıklayınız.