Ankaragücü Alanyaspor reklamsız bein Sports canlı yayın, Kesintisiz beIN Sports Ankaragücü Alanyaspor izle, Ankaragücü Alanyaspor maçı izle, Ankaragücü Alanyaspor link izle, MKE ANKARAGÜCÜ AYTEMİZ ALANYASPOR beIN Sports link, Digitürk Ankaragücü Alanyaspor canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Süper Lig’in 42. haftasında oynanacak olan Ankaragücü Alanyaspor maçı beIN Sports’dan canlı yayınlanmaktadır. İşte Ankaragücü Alanyaspor izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(15.05.2021) Ankaragücü Alanyaspor beIN Sports CANLI izle! Süper Lig’in 42. haftasında Ankaragücü ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

ANKARAGÜCÜ ALANYASPOR MAÇI CANLI, TIKLA

Ankaragücü – Alanyaspor maçı 15 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’da başlayacak. beIN Sports Konferans yayın ve beIN Connect'ten naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

TIKLA, ANKARAGÜCÜ ALANYASPOR MAÇINI CANLI DİNLE

ANKARAGÜCÜ ALANYASPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 42. hafta mücadelesinde Ankaragücü ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Eryaman Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 18.00’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Kamil Çetin yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu oldu. Ankaragücü- Alanyaspor canlı yayın maçı beIN Sports’tan yayınlanacak.

SÜPER LİG CANLI PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ANKARAGÜCÜ – ALANYASPOR: SON DURUM

Kasımpaşa mağlubiyetiyle ligden düşmesi kesinleşen Ankaragücü, sezona Alanyaspor maçıyla nokta koyuyor. 5 maçtır kaybeden ve 38 puanla 19. sırada bulunan Sarı Lacivertli ekip, Alanyaspor'u devirip sezonu galibiyetle tamamlamak istiyor. 4 maçtır kazanamayan ve 57 puanla 7. sırada bulunan Akdeniz ekibi ise kötü gidişata Başkent'te son vermek ve sezonu bulunduğu konumda noktalamayı amaçlıyor.

ANKARAGÜCÜ ALANYASPOR MUHTEMEL 11’LER

Ankaragücü: Friedrich, Kitsiou, Kulusic, Sarlija, Atila, Endri, Atakan, Saba, Paintsil, Alper, Badji

Alanyaspor: Marafona, Caulker, Fatih, Tzavellas, Berkan, Efkan, Kadzior, Tayfur, Efecan, Davidson, Mustafa