Galatasaray Yeni Malatyaspor reklamsız bein Sports canlı yayın, Kesintisiz beIN Sports Galatasaray Yeni Malatyaspor izle, Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı izle, Galatasaray Yeni Malatyaspor link izle, GS MALATYA beIN Sports link, Digitürk Galatasaray Yeni Malatyaspor canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Süper Lig’in 42. haftasında oynanacak olan kritik Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı beIN Sports’dan canlı yayınlanmaktadır. İşte Galatasaray Yeni Malatyaspor izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(15.05.2021) Galatasaray Yeni Malatyaspor beIN Sports CANLI izle! Süper Lig’in 42. haftasında Galatasaray ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

GALATASARAY YENİ MALATYASPOR MAÇI CANLI, TIKLA

Galatasaray – Yeni Malatyaspor maçı 15 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30’da başlayacak. beIN Sports 3’ten naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

TIKLA, GALATASARAY YENİ MALATYASPOR MAÇINI CANLI DİNLE

Galatasaray ile Yeni Malatyaspor arasındaki zorlu Süper Lig mücadelesi TRT Radyo 1’den canlı olarak dinlenilebilmektedir.

TRT Radyo 1’in büyük illerdeki frekansları şu şekildedir: 95.6 İstanbul; 93.3 Ankara; 94.7 İzmir; 87.9 Bursa; 105.1 Adana. Tüm frekanslara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

GALATASARAY YENİ MALATYASPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 42. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geliyor. Ali Samiyen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını M.Emre Eyisoy ve Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç oldu. Galatasaray- Yeni Malatyaspor canlı yayın maçı beIN Sports’tan yayınlanacak.

GALATASARAY – YENİ MALATYA: SON DURUM

Süper Lig’in 41. haftasında Denizlispor’u 4-1’le geçen, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin kaybetmesiyle haftanın en kârlı takımı Galatasaray, sezonu Yeni Malatyaspor maçıyla tamamlayacak. Lider Beşiktaş’ın averajla gerisinde olan 81 puanlı Galatasaray’ın kazanmaktan başka çaresi yok. Sarı kırmızılılar, evinde 3 puana uzanıp gözünü Göztepe-Beşiktaş maçına çevirmeyi amaçlıyor.


Hatayspor’la 1-1 berabere kalarak ligde kalmayı garantileyen ve 45 puanla 14. sırada bulunan Yeni Malatyaspor ise İstanbul’da sürpriz peşinde olacak. İki takım arasında oynanan sezonun ilk maçı Galatasaray’ın 1-0’lık üstünlüğü ile sona ermişti.

Galatasaray Yeni Malatyaspor Maçı Öncesi Her İki Takımın Eksikleri

Galatasaray'da evinde oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı öncesinde sakatlıkları bulunan Emre Taşdemir, Omar Elabdellaoui ve Radamel Falcao'nun forma giymesi beklenmiyor. Öte yandan her iki takımda da kart cezalısı isim bulunmazken Yeni Malatyaspor'da sakat oyuncu da bulunmuyor.

GALATASARAY YENİ MALATYASPOR MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray; Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Gedson, Arda, Emre Akbaba, Babel, Halil

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Hadebe, Semih, Karim, Chebake, Ahmed, Fofana, Zeki, Mustafa, Adem, Kubilay