Göztepe Beşiktaş reklamsız bein Sports canlı yayın, Kesintisiz beIN Sports Göztepe Beşiktaş izle, Göztepe Beşiktaş maçı izle, Göztepe Beşiktaş link izle, GÖZTEPE BJK beIN Sports link, Digitürk Göztepe Beşiktaş canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Süper Lig’in 42. haftasında oynanacak olan şampiyonluk mücadelesi olan Göztepe Beşiktaş maçı beIN Sports’dan canlı yayınlanmaktadır. İşte Göztepe Beşiktaş izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(15.05.2021) Göztepe Beşiktaş beIN Sports CANLI izle! Süper Lig’in 42. haftasında Göztepe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

GÖZTEPE BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI, TIKLA

Göztepe – Beşiktaş maçı 15 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30’da başlayacak. beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

TIKLA, GÖZTEPE BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI DİNLE

Göztepe ile Beşiktaş arasındaki zorlu Süper Lig mücadelesi TRT Radyo 1’den canlı olarak dinlenilebilmektedir.

TRT Radyo 1’in büyük illerdeki frekansları şu şekildedir: 95.6 İstanbul; 93.3 Ankara; 94.7 İzmir; 87.9 Bursa; 105.1 Adana. Tüm frekanslara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

GÖZTEPE BEŞİKTAŞ MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 42. hafta mücadelesinde Göztepe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Gürsel Aksel Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Tasçıoğlu ve Serkan Ok yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka oldu. Göztepe- Beşiktaş canlı yayın maçı beIN Sports’tan yayınlanacak.

SÜPER LİG CANLI PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

GÖZTEPE – BEŞİKTAŞ: SON DURUM

Ligde hedefi kalmayan Göztepe son maçta galip ayrılarak moral depolamaya çalışacak. Sarı-kırmızılı ekip Beşiktaş karşısında sürpriz peşinde olacak.

Beşiktaş’ta, Göztepe karşılaşması öncesinde Adem Ljajic'in omzunun çıkması teknik heyeti üzerken, Oğuzhan Özyakup ile Gökhan Töre'den ise iyi haber geldi. Oğuzhan Özyakup, dünkü idmanda en hırslı isimlerden bir tanesi oldu. 28 yaşındaki futbolcu, bu doğrultuda Göztepe karşısında da sahne almayı çok istiyor. Maç eksiği bulunan tecrübeli orta saha oyuncusu için de son kararı teknik direktör Sergen Yalçın'ın maç gününde vereceği belirtildi. Bu sezon 25 maça çıkan Oğuzhan, 4 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

GÖZTEPE BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11’LER

Göztepe: Arda, Gassama, Alpaslan, Kubilay, Burekovic, Soner, Esiti, Halil, Obinna, Ideye, Jahovic

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Atiba, Josef, Ghezzal, Mensah, N'Koudou, Larin