Kayserispor Fenerbahçe reklamsız bein Sports canlı yayın, Kesintisiz beIN Sports Kayserispor Fenerbahçe izle, Kayserispor Fenerbahçe maçı izle, Kayserispor Fenerbahçe link izle, KAYSERİ FB beIN Sports link, Digitürk Kayserispor Fenerbahçe canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Süper Lig’in 42. haftasında oynanacak olan çok önemli Kayserispor Fenerbahçe maçı beIN Sports’dan canlı yayınlanmaktadır. İşte Kayserispor Fenerbahçe izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(15.05.2021) Kayserispor Fenerbahçe beIN Sports CANLI izle! Süper Lig’in 42. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

KAYSERİSPOR YENİ FENERBAHÇE MAÇI CANLI, TIKLA

Kayserispor – Fenerbahçe maçı 15 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30’da başlayacak. beIN Sports 2’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

TIKLA, KAYSERİSPOR FENERBAHÇE MAÇINI CANLI DİNLE

Kayserispor ile Fenerbahçe arasındaki zorlu Süper Lig mücadelesi TRT Radyo 1’den canlı olarak dinlenilebilmektedir.

TRT Radyo 1’in büyük illerdeki frekansları şu şekildedir: 95.6 İstanbul; 93.3 Ankara; 94.7 İzmir; 87.9 Bursa; 105.1 Adana. Tüm frekanslara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

KAYSERİSPOR FENERBAHÇE MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 42. hafta mücadelesinde Kayserispor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Halis Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Onur Öztoprak oldu. Kayserispor- Fenerbahçe canlı yayın maçı beIN Sports’tan yayınlanacak.

KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE: SON DURUM

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu yönetiminde ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla sona erdi.

Süper Lig ’in 41. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile golsüz berabere kalan Hes Kablo Kayserispor ise ligde kalma umudunu son maça bıraktı.

Sarı-kırmızılı ekip bu karşılaşmada en az 1 puan alması durumunda kümede kalma mücadelesi veren Gençlerbirliği’nin aldığı sonuca bakmaksızın ligde kalacak.

KAYSERİSPOR FENERBAHÇE MUHTEMEL 11’LER

Kayserispor: Doğan, Kvrzic, Attamah, Kolovetsios, Paz, Behich, Lennon, Muhar, Avramovski, Henrique, İlhan

Fenerbahçe: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Atiba, Josef, Ghezzal, Mensah, N'Koudou, Larin