3. Lig 2020-2021 sezonu Play Off yarı final karşılaşması Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Bucaspor 15.05.2021 saat 16.00’da Yeşiltepe spor kompleksi Malatya’da karşı karşıya geliyor. Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

MALATYA YEŞİLYURT, BUCASPOR SON DURUM

Play Off Çeyrek final karşılaşmasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Ofspor’u eleyerek yarı finale yükseldi.

Çeyrek Final
1. Maç Ofspor 2-1 Malatya Yeşilyurt
2. Maç Malatya Yeşilyurt 1-0 Ofspor

Bucaspor ise Çeyrek Finalde Arnavutköy Belediyespor’u  eleyerek yarı finale yükseldi.
Çeyrek Final
1. Maç Arnavutköy Belediye 1-1 Bucaspor
2. Maç Bucaspor 2-0 Arnavutköy Belediyespor

PLAY OFF YARI FİNAL MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR BUCASPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

3. Lig Play Off yarı final yükselme mücadelesinde Malatya Yeşilyurt ile Bucaspor karşı karşıya geliyor. Malatya Stadı’ndaki karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Kadir Sağlam yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri ise Nurettin Dinçer ( 1.Yrd.) Suat Güz  (2.Yrd.) 4.hakem ise Demokrat Özgür Güneş görev alacak.

3. LİG YARI FİNAL MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR İLE BUCASPOR MAÇINI NASIL İZLERİM

3.Lig Yarı final Play Off karşılaşması 15.05.2021 Saat 16.00’da Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Bucaspor karşılaşmasını MİSLİ COM mobil uygulamasından canlı HD izleyebilirsiniz…

Maçı izlemeniz için yapmanız gereken adımlar; Öncelikle Misli Com’a üye olmanız gerekmektedir. Mobil uygulamasını yüklemeniz gerekiyor. Pc üzerinden web tarayıcısından izlemek için misli.com adresine giriş yaparak üye girişi yaptıktan sonra Pc üzerinden canlı maçı izleyebilirsiniz.

Canlı yayın, maç canlı yayınlanacak. Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada oynanacak maç saatinde canlı yayın açılacaktır.