Sivasspor Kasımpaşa reklamsız bein Sports canlı yayın, Kesintisiz beIN Sports Sivasspor Kasımpaşa izle, Sivasspor Kasımpaşa maçı izle, Sivasspor Kasımpaşa link izle, DG SİVAS KASIMPAŞA beIN Sports link, Digitürk Sivasspor Kasımpaşa canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Süper Lig’in 42. haftasında oynanacak olan Sivasspor Kasımpaşa maçı beIN Sports’dan canlı yayınlanmaktadır. İşte Sivasspor Kasımpaşa izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(15.05.2021) Sivasspor Kasımpaşa beIN Sports CANLI izle! Süper Lig’in 42. haftasında Sivasspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

SİVASSPOR KASIMPAŞA MAÇI CANLI, TIKLA

Sivasspor – Kasımpaşa maçı 15 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’de başlayacak. beIN Sports Konferans yayın ve beIN Connect'ten naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

TIKLA, SİVASSPOR KASIMPAŞA MAÇINI CANLI DİNLE

SİVASSPOR KASIMPAŞA MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 42. hafta mücadelesinde Sivasspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Yeni 4 Eylül Stadı’ndaki karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. Mücadeleyi hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay oldu. Sivasspor- Kasımpaşa canlı yayın maçı beIN Sports’tan yayınlanacak.

SÜPER LİG CANLI PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

SİVASSPOR – KASIMPAŞA: SON DURUM


Fenerbahçe galibiyetiyle moral depolayan Sivasspor, Süper Lig'in 42. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Yiğidolar, kazanması halinde sezonu 5. sırada tamamlayacak. Ligde kalmayı garantileyen Kasımpaşa ise sezonu galibiyetle tamamlamak istiyor.

SİVASSPOR KASIMPAŞA MUHTEMEL 11’LER

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet, Caner, Cofier, Uğur, Claudemir, Fajr, Hakan, Boyd, Gradel, Kayode

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Brecka, Luckassen, Haddadi, Sadiku, Tarkan, Yusuf, Anıl, Hajradinovic, Koomson