3. Lig Play Off Yarı final karşılaşması Bucaspor 1928 ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor Yarı Final rövanşında karşı karşıya geliyor. Müsabaka 19.05.2021 saat 20.30 Yeni Buca Stadı’nda oynanacak Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

3. Lig Yarı Final Rövanş karşılaşması Bucaspor 1928 ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşıyor. Müsabaka 19.05.2021 Çarşamba günü saat 20.30’da Yeni Buca Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı haberimizde canlı takip edebilirsiniz…

Bucaspor 1928, 68 Malatya Yeşilyurt Belediyespor Son Durum

Play Off Yarı Final ilk maçı 15. Mayıs’da Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un sahasında oynanan karşılaşma konuk Bucaspor’un 2-1 üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Bu sonuçla Bucaspor tur atlama avantajını elinde bulunduruyor.

Maç 19 Mayıs Çarşamba günü saat 20.30’da oynanacak.

Play Off Yarı Final heyecanı devam ediyor. Bucaspor 1928 ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor rövanş maçında kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor.

BUCASPOR – MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR MAÇINI NASIL İZLERİM

Bucaspor 1928, Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması Saat 20:30’da başlayan müsabaka canlı olarak yayınlanıyor. Karşılaşmayı canlı HD olarak haberimizde canlı takip edebilir izleyebilirsiniz…

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada oynanacak maç saatinde canlı yayın açılacaktır

Maçı izlemeniz için yapmanız gereken adımlar; Öncelikle Misli Com’a üye olmanız gerekmektedir. Mobil uygulamasını yüklemeniz gerekiyor. Pc üzerinden web tarayıcısından izlemek için misli.com adresine giriş yaparak üye girişi yaptıktan sonra Pc üzerinden canlı maçı izleyebilirsiniz.