2. Lig Play Off Yarı final karşılaşması Kırşehir Belediyespor ile Sakaryaspor karşı karşıya geliyor. Müsabaka 20.05.2021 saat 16.00 Kırşehir Ahi Şehir Stadı’nda oynanacak Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

Paly Off Yarı Final Heyecanı devam ediyor.  2. Lig Yarı Final ilk maçında Kırşehir Belediyespor ile Sakaryaspor karşılaşıyor.
Müsabaka 20.05.2021 Perşembe günü saat 16.00’da Kırşehir Ahi Şehir Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı haberimizde canlı takip edebilir izleyebilirsiniz…

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR, SAKARYASPOR SON DURUM

Play Off Çeyrek finalde Kırşehir Belediyespor, Kırklarelispor’u ilk maçta deplasmanda 2-1 ikinci maçta ise 0-0 beraber kalarak yarı finale yükseldi. Sakaryaspor ise Vanspor’u ilk maçta deplasmanda 2-0 ikinci maçta ise 2-0 yenerek yarı finale yükseldi.

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR– SAKARYASPOR MAÇINI NASIL İZLERİM

Kırşehir Belediyespor, Sakaryaspor karşılaşması Saat 16:00’da başlayan müsabaka canlı olarak yayınlanıyor. Karşılaşmayı canlı HD olarak haberimizde canlı takip edebilir izleyebilirsiniz…

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada oynanacak maç saatinde canlı yayın açılacaktır

Kırsehir Belediyespor ? Sakaryaspor

? 16.00

?️ Ahi Evran Stadı