TFF 1. Lig Play Off Yarı final karşılaşması İstanbulspor ile Altay Yarı Final rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Müsabaka 22.05.2021 saat 18.00 Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

TFF 1. Lig'den Süper Lig'e çıkacak takımın belli olacağı Play Off yarı final karşılaşmasının oynanmasıyla finale çıkacak takımlar belli olacak. İstanbulspor, 3-2 yenildiği maçın rövanşında Altay'ı kendi sahasında misafir edecek.

İSTANBULSPOR – ALTAY
TFF 1. Lig Yarı Final Rövanş karşılaşması İstanbulspor ile Altay karşılaşıyor. Müsabaka 22.05.2021 Cumartesi günü saat 18.00’da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı haberimizde canlı takip edebilirsiniz…

İSTANBULSPOR, ALTAY Son Durum

Play Off Yarı Final ilk maçı 17. Mayıs’da oynanan Altay ve İstanbulspor karşılaşmasını ev sahibi takım Altay’ın 3-2 üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Bu sonuçla Altay tur atlama avantajını elinde bulunduruyor.

İSTANBULSPOR A.Ş İLE ALTAY MAÇINI NASIL İZLERİM

TFF 1.Lig Play Off yarı final rövanş karşılaşması İstanbulspor ile Altay karşılaşmasını trtspor tv’den canlı HD izleyebilirsiniz… Maçı izlemeniz için yapmanız gereken tek adım; Bu linki tıklamanız yeterlidir.

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada oynanacak maç saatinde canlı yayın açılacaktır.

SAMSUNSPOR – ALTINORDU
Yarı finalin bir diğer karşılaşması Samsunspor ile Altınordu arasında 22.05.2021 saat 21.00'da oynanacak. İzmir'de oynanan ilk maçı Altınordu 1-0 kazanmıştı.