TFF 1. Lig Play Off Yarı final karşılaşması Samsunspor ile Altınordu Yarı Final rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Müsabaka 22.05.2021 saat 21.00 Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

TFF 1. Lig'den Süper Lig'e çıkacak takımın belli olacağı Play Off yarı final karşılaşmasının oynanmasıyla finale çıkacak takımlar belli olacak. Samsunspor’un 1-0 yenildiği maçın rövanşında Altınordu'yu kendi sahasında ağırlayacak.

SAMSUNSPOR – ALTINORDU
TFF 1. Lig Yarı Final Rövanş karşılaşması Samsunspor ile Altınordu karşılaşıyor. Müsabaka 22.05.2021 Cumartesi günü saat 21.00’da Samsun Şehir Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı haberimizde canlı takip edebilirsiniz…

SAMSUNSPOR, ALTINORDU Son Durum

Play Off Yarı Final ilk maçı 18. Mayıs’da oynanan Altınordu ve Samsunspor karşılaşmasını ev sahibi takım Altınordu’nın 1-0 üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Bu sonuçla Altınordu tur atlamada daha avantajlı bulunuyor.

SAMSUNSPOR İLE ALTINORDU MAÇINI NASIL İZLERİM

TFF 1.Lig Play Off yarı final rövanş karşılaşması Samsunspor ile Altınordu karşılaşmasını trtspor tv’den canlı HD izleyebilirsiniz… Maçı izlemeniz için yapmanız gereken tek adım; Bu linki tıklamanız yeterlidir.

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada oynanacak maç saatinde canlı yayın açılacaktır.

İSTANBULSPOR – ALTAY
Yarı finalin bir diğer karşılaşması İstanbulspor ile Altay arasında oynanacak. Play Off ilk maçı Altay 3-2 kazanmıştı.