İspanya La Liga 38. haftasında Valladolid sahasında Atletico Madrid'i konuk edecek. Saat 19:00’da başlayan müsabaka S Sport 2, S Sport Plus, Spor SMART 2 ve Nesine.com kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

İspanya La Liga'da şampiyon bu akşam belli oluyor. Geçen hafta Celta Vigo'ya kaybeden Barcelona, şampiyonluk şansını kaybetmişti. Kupanın Madrid'in iki devinden biri olan ya Atletico Madrid'e ya da Real Madrid'e gitmesi kesinleşmişti.

Real Valladolid - Atletico Madrid muhtemel 11'ler:

Real Valladolid: Masip, Olaza, Gonzalez, Yamiq, Janko, Fernandez, Mesa, Emeterio, Jota, Plano, Weissman

Atletico Madrid: Oblak, Gimenez, Felipe, Hermoso, Trippier, Llorente, Koke, Niguez, Carrasco, Correa, Suarez

Madrid ekibinde tek eksik kart cezası bulunan Savic. Ev sahibinde ise Garcia ve Kodro sakatlıkları, Jimenes ile Alcaraz ise kart cezası nedeniyle zorlu maçta görev alamayacaklar.

Atletico Madrid İkili averajda geride

Avantaj elbette Atletico'da ancak olası bir puan eşitliği (84) halinde, ikili averajda üstün olan Real şampiyonluğunu ilan edecek. Diğer taraftan 76 puanla üçüncü Barcelona, Eibar'la (d) oynayacak.

Yarın ise 74 puanlı 4. Sevilla, Alaves'i ağırlayacak. Barça ve Sevilla da sezonu aynı puanda (77) bitirse, ikili averajda üstünlüğü elinde bulunduran Katalanlar, 3. olarak ligi tamamlayacak.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

Maç izlemek için maç saatinde yayıncı kuruluş tarafından verilecektir.

MAÇ NE ZAMAN?

Valladolid Atletico Madrid maçı 22 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak.

MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

22 Mayıs Cumartesi günü oynanacak mücadelenin başlama saati 19:00 olarak belirlendi. Öte yandan maç S Sport 2, S Sport Plus, Spor SMART 2 ve Nesine.com kanalından naklen ve canlı olarak yayınlanacak.

Hemen Canlı İzle…