Batman Petrolspor, yeni sezonda teknik direktör konusunda henüz kararını vermedi. Kırmızı beyazlılar, şampiyonluklar yaşamış ve takımları Play Off’a taşımış güçlü bir isimle de anlaşabilir. Cizrespor ve ardından Altındağ Belediyespor’u çalıştıran teknik direktör Metin Akpunar da listede yer alıyordu ancak Batman Valisi Hulusi Şahin’in onayından geçmediği için vazgeçildi bilgisi alındı.

Yeni sezonda başarılı olmak isteyen Batman Petrolspor’da teknik direktör konusu gündemin ilk maddesi konumunda. Kırmızı-beyazlılar yeni sezonda çok güçlü ve takımı şampiyonluğa taşıyacak güçlü bir isimle anlaşmak için yoğun bir mesai harcıyor.

Batman Petrolspor kulübünün daha önce Petrolspor’da görev yapmış o dönemde kulübün Play Off başarısında pay sahibi olan Metin Akpunar’ı takımın başına getirmesini isterken ancak Vali Şahin’in sıcak bakmamasından ötürü vazgeçildi.

Spor72 istihbarat birimimizin aldığı bilgiye göre, Batman Petrolspor’un oyuncu ve teknik direktör konusunda net kararı Batman Valisi Hulusi Şahin’in vereceği yönünde. Vali Şahin’in gündeminde Trabzon asıllı 3 teknik direktörün olduğu bilgisi alındı.

Spor72 / Özel Haber