BİM markette bu hafta sürpriz indirimler var. Cuma günü yerine Pazartesi günü satışa sunulacak olan BİM aktüel ürünler broşüründe bu hafta züccaciye kapsamında kaktüs desenli ürünler yer alıyor.

Peki BİM'e bu hafta neler gelecek? BİM'de bu hafta uygun fiyatlarla satışa sunulan ürünler arasında; Kamp ve piknik için ürünler, Kablosuz Masaüstü Şarj Ünitesi ve kişisel bakım ürünleri uygun fiyattan satılacak. İşte BİM'de Salı aktüel kataloğunun fırsat ürünleri.

BİM'in bu hafta Salı günü için hazırlanan aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM'de bu hafta için indirimli ürünlerin satılacağı aktüel kataloğunda birbirinden uygun fırsat ürünleri yer alıyor. BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta; kaktüs temalı zücaciye ürünlerinin yanı sıra dekoratif ve elektronik ürünler yer alıyor. Peki BİM'e bu hafta başka neler gelecek? İşte BİM 24 Mayıs 2021 aktüel ürünler kataloğu.

BİM 24 MAYIS 2021 AKTÜEL ÜRÜNLER

BİM'in bu hafta için yayınlanan aktüel ürünler kataloğu, Cuma yerine Pazartesi günü satışa sunulacak. BİM'de bu hafta müşterinin beğenisine sunulan aktüel ürünler kataloğunda elektronik, züccaciye ve tekstil kapsamında ürünler yer alıyor.