TFF 2. Lig Play Off final karşılaşması Kocaelispor ile Sakaryaspor final maçında karşı karşıya geliyor. Karşılaşma 28.05.2021 Cuma günü saat 20.00 İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

Kocaelispor ile Sakaryaspor, 2. Lig Play-Off finalinde TFF 1. Lig’e yükselecek 3. ve son takım olmak için kozlarını paylaşacak.

2.LİG PLAY OFF FİNAL MAÇI KOCAELİSPOR-SAKARYASPOR

TFF 1.Lig'e son biletini alacak takımın belli olacağı Play Off final maçı Kocaelispor ile Sakaryaspor 28.05.2021 Cuma günü saat 20.00’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Karşılaşmayı haberimizde canlı takip edebilirsiniz.

KOCAELİSPOR - SAKARYASPOR: SON DURUM

2. Lig Beyaz Grup'ta sezonu 68 puanla 3. sırada bitiren Kocaelispor, Play-Off çeyrek finalde Ankara Demirspor'la karşılaştı. İlk maçı evinde 3-0'lık bir skorla galip ayrılan Kocaelispor, rövanşta 1-1'lik eşitlikle yarı finale çıktı. Yarı finalde ilk maçta evinde Hekimoğlu Trabzon ile 0-0 berabere kalan Kocaelispor, rövanşta 90+1. dakikada bulduğu golle sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı ve final biletini kaptı.

2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonu 2. sırada bitiren Sakaryaspor, Play-Off çeyrek finalinde Van Spor'u evinde ve deplasmanda 2-0 mağlup etti, yarı finale yükseldi. Yarı finalde Kırşehir Belediyespor'la deplasmanda 0-0 berabere kalan Sakaryaspor, rövanşta evinde 5-1 kazandı ve finalist oldu.

2. Lig Play-Off finalinde Türkiye'nin iki köklü kulübü olan Kocaelispor ile Sakaryaspor arasında oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak ve Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Misli.com'dan canlı yayınlanacak mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek.

Dev maçta Halil Umut Meler düdük çalacak

TFF 1. Lig’de, 19. ve son takımın belirleneceği karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek ve TFF 1. Lig’e yükselecek son takım Misli.com yayınından belli olacak.

KOCAELİSPOR - SAKARYASPOR FİNAL MAÇINI NASIL İZLERİM?

TFF 2.Lig Play Off Final karşılaşması 28.05.2021 Saat 20.00’da Kocaelispor ile Sakaryaspor karşılaşmasını Misli.com'dan canlı izleyebilirsiniz. Bu linki tıklayarak izleyebilirsiniz…

Maçı Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada oynanacak maç saatinde canlı yayın açılacaktır.