Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı kararları ile ilgili Ulusa seslenecek. Türkiye, Kabine Toplantısı kararları için gözlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısında vereceği kararlara verdi. Yasaklar tamamen kalkacak mı? Bu yayını kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

Yasaklar 1 Haziran'da kalkacak mı? 17 Mayıs itibariyle sona eren tam kapanma süreci yerini kademeli normalleşmeye bıraktı. Gözler ise yasakların kalkmasıyla ilgili 1 Haziran'a çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yasakların kalkmasıyla flaş açıklama geldi. Peki, 1 Haziran'da yasaklar kalkacak mı? İşte merak edilip araştırılan sorunun cevabı.

YASAKLAR NE ZAMAN KALKACAK? CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SİNYALİ VERDİ

Erdoğan, “Haziran ayında yoğun bir aşılama kampanyası yürüterek, ülkemiz genelinde normalleşmeyi temin etmeyi hedefliyoruz." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ULUSA SESLENİŞ CANLI İZLE

17 Mayıs tam kapanma sürecinden sonra gözler 1 Haziran’da kalkacak yasaklara çevrildi. Bu önemli açıklamaları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantıda açıklayacağı kararlar için kabine toplantısı yayın saatinde canlı verilecektir.

KABİNE TOPLANTISI CANLI İZLE

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı genel olarak iki haftada bir defa yapılıyor. Son Kabine Toplantısı geçtiğimiz hafta yapıldı. Yeni kabine toplantısının yapılması bekleniyor.