Bölgesel Amatör Lig 3.Grup Silvan Belediyespor ile Diyarbakırspor 1.Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Karşılaşma 09.06.2021 Çarşamba saat 17.00 Silvan İlçe Stadı’nda oynanacak Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

SİLVAN BLD. – DİYARBAKIRSPOR

3. Lig’den 2. Lig’e çıkacak takımların belli olacağı Play Off final karşılaşmasının ilk maçını Bucaspor ile İskenderun FK 24.05.2021 Pazartesi günü saat 20.00’da İstanbul’da kozlarını paylaşacak. Karşılaşmayı haberimizde canlı takip edebilir izleyebilirsiniz…

SİLVAN BELEDİYESPOR – DİYARBAKIRSPOR SON DURUM

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup 1. Hafta karşılaşmaları saat 17.00 da start alıyor. Grubun en güçlü ekiplerinden ve 3. Lige çıkma hedefi olan Diyarbakırspor Silvan Belediyespor’a konuk oluyor.

SİLVAN BELEDİYESPOR – DİYARBAKIRSPOR MAÇINI NASIL İZLERİM

Bölgesel Amatör Lig 3.Grup 1. Hafta karşılaşması 09.06.2021 Saat 17.00’da Silvan Belediyespor ile Diyarbakırspor karşılaşmasını misli uygulamasından ve haberimizde canlı HD izleyebilirsiniz…

Maçı izlemeniz için yapmanız gereken adımlar; Öncelikle Misli com’a abone olmanız gerekmektedir. Mobil uygulamasını yüklemeniz gerekiyor veya Pc üzerinden web tarayıcısından izlemek için misli.com adresine giriş yaparak üye girişi yaptıktan sonra Pc üzerinden canlı maçı izleyebilirsiniz.

Maçı Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada oynanacak maç saatinde canlı yayın açılacaktır.