Danimarka – Finlandiya maçı canlı yayın Milli takım EURO 2020’nin ilk açılış karşılaşması 12.06.2021 saat 19.00’da bu akşam Danimarka ile Finlandiya karşı karşıya gelecek. Danimarka ile Finlandiya Avrupa Şampiyonasına 3 puanla başlayıp kazanmak istiyor. Danimarka Finlandiya reklamsız TRT 1 canlı yayın, Kesintisiz TRT 1 Danimarka Finlandiya izle, Danimarka Finlandiya maçı izle, Danimarka Finlandiya link izle, Danimarka Finlandiya TRT 1 link, Euro 2020 TRT 1 Danimarka Finlandiya canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Euro 2020 açılış maçı oynanacak olan kritik Danimarka Finlandiya maçı canlı yayınlanmaktadır. Danimarka Finlandiya maçını izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde.

EURO 2020 MİLLİ MAÇ İZLE DANİMARKA FİNLANDİYA MAÇI CANLI İZLE

Danimarka – Finlandiya karşılaşması olan Euro 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası açılış maçı, bu akşam 12.06.2021 Cumartesi saat 19.00’de oynanacak. Mücadeleyi TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz izleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak canlı ekrana ulaşabilirsiniz.

EURO 2020 Danimarka Finlandiya maçı canlı yayın linki

Danimarka – Finlandiya karşılaşması Parken Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’de başlayacak mücadeleyi bu linkten tıklayıp izleyebilirsiniz.

DANİMARKA – FİNLANDİYA MAÇI HAKEMİ KİM?

Mücadeleyi hakem A.Taylor yönetecek.

DANİMARKA FİNLANDIYA MUHTEMEL İLK 11’LERİ

Danimarka: Schmeichel; Maehle, Kjaer, Christensen, Wass; Eriksen, Hojbjerg, Delaney; Poulsen, Wind, Braithwaite

Finlandiya: Hradecky; O'Shaughnessy, Arajuuri, Toivio; Uronen, Kamara, Sparv, Lod, Raitala; Pukki, Pohjanpalo

DANİMARKA – FİNLANDİYA SON DURUM:

Danimarka ile Finlandiya ilk kez bir büyük turnuvada karşı karşıya geliyor. Her iki ülke arasında oynanan son maçı Danimarka galibiyetle ayrıldı.(Kasım 2011'deki hazırlık maçında 2-1).